Binnenkijken | vtwonen | Dorpsschool Nes a/d Amstel

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

Een oud vervallen en enorme dorpsschool, dat was wat ik aantrof toen ik de eerste keer bij Viviën thuis had afgesproken. Op dat moment werd er hard gewerkt en ik keek mijn ogen uit. De hal met zijn mooie tegeltjes, de vele deuren en de enorme raampartijen. Ik vroeg haar dan ook direct of ik nog een keer langs mocht komen voor een ‘binnenkijken’. En dat mocht! Het resultaat hiervan vind je in de Binnenkijk special bij de vtwonen van deze maand.

Als een blok
Wat een enorm ruimte en dat uitzicht. Ik kon mij goed voorstellen dat Viviën als een blok voor dit huis viel, maar aan de andere kant begreep ik ook dat Robin eerst zijn twijfels had. Wat een klus! Maar wel een ontzettende gave en stoere klus om hier een thuis van te maken. En dat is meer dan gelukt. Viviën had de smaak goed te pakken en geeft nu ook advies en bouwbegeleiding via haar bedrijf: Jaegger

Eigentijdse mix
Met veel liefde is de oude dorpsschool omgetoverd tot een prachtig familiehuis. Materialen en meubels werden overal vandaan gehaald en dit zorgt voor een spannende en eigentijdse mix. Vivian speurde uren op internet en vond unieke en bijzondere items op o.a. marktplaats, veilingsites. Er is slim gebruik gemaakt van de hoogte en de totale inrichting past gewoon helemaal bij het huis. Net zoals de bewoners, is de keuken wel mijn favoriet. Die enorme raampartij en dus het lichtinval, maar bovenal het vrije uitzicht met de paardjes die langslopen. Neem een kijkje in dit bijzondere huis, die in ere en met veel liefde is verbouwd.

*September 2018: Dit fantastische huis staat inmiddels te koop en kun je hier vinden, mocht je het kopen, mag ik dan een binnenkijk reportage  bij je komen maken? 😉

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong &SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.