Real life & Give Away

 

&SUUS | Fisher Price | www.dev.fernieweb.com/suusElise, gefeliciteerd jij hebt de Activity Gym gewonnen! Stuur je mij je adresgegevens (info@dev.fernieweb.com/suus) dan stuur ik hem morgen nog op. Kan hij nog in de zak van Sinterklaas 🙂

De winnaar is als nummer (tussen 1 en 30 werd het 29) gekozen door mijn vriend, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden aldus meneer &SUUS :))

Voor Evie heb ik veel houten speelgoed gekocht, omdat ik dat zelf gewoon het mooiste vond. Maar zij dacht daar heel anders over en al snel verdween dit speelgoed naar de achtergrond. Met de komst van Bram is er een hele nieuwe categorie bij gekomen. Auto’s, ballen en het liefst felgekleurde spullen die geluid maken, bewegen of waar je mee kunt gooien. En dat hebben wij nu dus in grote hoeveelheden in huis (lang leve de opbergmanden!)

Niet alleen zwart/wit 
Ik vond het dan ook erg grappig dat ik een tijdje geleden de vraag kreeg of mijn kinderen alleen in zwart wit kleding liepen en of ze wel felgekleurd speelgoed hadden. Toen Fisher- Price mij een hele tijd terug benaderde of ik de Activity Gym wilde testen, leek het mij op dat moment dan ook een leuk idee. Kon ik ook eens laten zien hoe mijn huis er in het echt uit ziet met heeeel veel speelgoed.

In de praktijk
Goed plan! Maar waar Evie nog tot haar laatste luier rustig op de commode bleef liggen, draaide Bram direct naar zijn buik. Stil liggen is er bij deze baby nog nooit bij geweest. Zit je dan met je nieuwe speelmat 🙂 Het plan om foto’s van Bram te maken ‘blij spelend op de gym tussen heel veel speelgoed’  ging niet door en de speelmat werd aan de kant gelegd.

Real life – toch leuk!
Maar omdat het nu van die dure maanden zijn, leek het me leuk om er iemand anders blij mee te maken en de Activity Gym weg te geven. Toen ik hem tevoorschijn haalde om er foto’s van te maken, bleek de speelmat toch wel heel erg interessant. Bram ging er gelijk met de muziekleeuw en andere diertjes vandoor en Evie was vooral geïnteresseerd in het spiegeltje 🙂 Zo krijg je dus alsnog een goede indruk hoe het er soms bij ons thuis aan toe gaat.

Give Away 
Wil jij deze gloednieuwe Fisher-Price Activity Gym  winnen? Laat een reactie achter op mijn blog. Je kunt de speelmat vanaf de geboorte gebruiken en zoals je ziet groeit hij met je kindje mee 🙂 Leuk als kraamcadeau of voor Sinterklaas. Je kunt meedoen tot dinsdagavond 2 december, dan laat ik weten wie er gewonnen heeft zodat hij nog voor Sinterklaas op de bus kan.

 

&SUUS | Give Away Fisher Price | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | Give Away Fisher Price | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | Give Away Fisher Price | www.dev.fernieweb.com/suus |_

&SUUS | Fisher Price | www.dev.fernieweb.com/suus

Advertisement

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.