EVENT: Flavourites Live | My 3 favourites

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Miss Blogger

Vandaag nam ik een kijkje op de Flavourites Live beurs in de Kromhout hal in Amsterdam Noord. Vooral een gezellige dag met de vele bekende die ik tegenkwam of met een stand stonden. Het was eigenlijk mijn bedoeling om alleen voor Fabulous Mama een blog te schrijven (deze komt morgen online) maar ik was zo lekker bezig…..en dacht ik deel hier nog een paar van mijn favorieten:

1) Luchtplantjes
Sinds een tijdje de hit voor in je interieur, de luchtplantjes. Ik schreef daar eerder over toen ik de prachtige examplaren van Carolijn Slottje tegenkwam op de Dutch Design Week. (zie hier) Deze plantjes hingen ook vorig jaar door het hele pand tijdens de beurs. Dit jaar kun je kleinere varianten ook kopen bij de stand van www.luchtplantjes.nl

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites |www.ensuus.nl Airplants

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Airplants_

 

2) Kinderkleding
Ik zei het al, het aanbod van kinderkleding was groot. Webshops met eigen merken, of verschillende merken. Bekend, minder bekend, je kunt je lol op. Maar degene die er voor mij uitsprong is Mon Petit Loup! Ik heb een grote voorliefde voor mantel jasjes voor Evie. Wie mij volgt op Instagram is dat misschien wel opgevallen. Zo schattig van die een beetje Franse, iet wat truttige jasjes gecombineerd met stoere sneakers. Maar in Nederland zijn deze jasjes nog best lastig te vinden. Maar kijk! Hoe schattig zijn deze jasjes met super leuke voering en bijpassende sjaaltjes van Mon Petit Loup? Een moeder die vroeger de jasjes voor haar dochter maakte en de dochter die (net als ik) dit soort jasjes zocht. Ze werken nu samen en zijn Mon Petit Loup gestart.

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Mon petit Loup

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Mon petit Loup

3)  FOOOOD
Dit jaar zijn er naast de fotobus, vintage kledingbus ook heel veel verschillende foodbussen de kromhouthal binnengereden. Eten…tja, altijd een favoriet 🙂

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Koffie en taartjes

Mocht je nog gaan, veel plezier en iedereen een goed weekend!

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Lullaby Road 2

&SUUS | Flavourites Live | www.ensuus.nl | MingoKids

&SUUS | Flavourites Beurs My 3 Favourites | www.ensuus.nl | Miss Blogger

Deze kon ik natuurlijk niet laten hangen 🙂 Via www.goodmorningsunshine.nl

3 Comments

 1. Nicetobeout 22 november 2015

  Leuk! Ik ben dit jaar ook weer geweest. Leuk dat ze meer eettentjes (en zitplekken!!) hadden dit jaar. Leek ook wel drukker.. zo’n lichtbak zou ik nog wel eens willen aanschaffen.

  Beantwoorden
 2. Kinderkamerstylist 23 november 2015

  Wat weer een mooie foto’s! Dank!! Zo was ik er toch een beetje bij. En idd, die jasjes!! Love it too!

  Beantwoorden
 3. Linda 26 november 2015

  Heb dit event al een aantal keer voorbij zien komen, je hebt me overtuigd, volgend jaar ga ik ook heen!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *