Real life & Give Away

 

&SUUS | Fisher Price | www.ensuus.nlElise, gefeliciteerd jij hebt de Activity Gym gewonnen! Stuur je mij je adresgegevens (info@ensuus.nl) dan stuur ik hem morgen nog op. Kan hij nog in de zak van Sinterklaas 🙂

De winnaar is als nummer (tussen 1 en 30 werd het 29) gekozen door mijn vriend, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden aldus meneer &SUUS :))

Voor Evie heb ik veel houten speelgoed gekocht, omdat ik dat zelf gewoon het mooiste vond. Maar zij dacht daar heel anders over en al snel verdween dit speelgoed naar de achtergrond. Met de komst van Bram is er een hele nieuwe categorie bij gekomen. Auto’s, ballen en het liefst felgekleurde spullen die geluid maken, bewegen of waar je mee kunt gooien. En dat hebben wij nu dus in grote hoeveelheden in huis (lang leve de opbergmanden!)

Niet alleen zwart/wit 
Ik vond het dan ook erg grappig dat ik een tijdje geleden de vraag kreeg of mijn kinderen alleen in zwart wit kleding liepen en of ze wel felgekleurd speelgoed hadden. Toen Fisher- Price mij een hele tijd terug benaderde of ik de Activity Gym wilde testen, leek het mij op dat moment dan ook een leuk idee. Kon ik ook eens laten zien hoe mijn huis er in het echt uit ziet met heeeel veel speelgoed.

In de praktijk
Goed plan! Maar waar Evie nog tot haar laatste luier rustig op de commode bleef liggen, draaide Bram direct naar zijn buik. Stil liggen is er bij deze baby nog nooit bij geweest. Zit je dan met je nieuwe speelmat 🙂 Het plan om foto’s van Bram te maken ‘blij spelend op de gym tussen heel veel speelgoed’  ging niet door en de speelmat werd aan de kant gelegd.

Real life – toch leuk!
Maar omdat het nu van die dure maanden zijn, leek het me leuk om er iemand anders blij mee te maken en de Activity Gym weg te geven. Toen ik hem tevoorschijn haalde om er foto’s van te maken, bleek de speelmat toch wel heel erg interessant. Bram ging er gelijk met de muziekleeuw en andere diertjes vandoor en Evie was vooral geïnteresseerd in het spiegeltje 🙂 Zo krijg je dus alsnog een goede indruk hoe het er soms bij ons thuis aan toe gaat.

Give Away 
Wil jij deze gloednieuwe Fisher-Price Activity Gym  winnen? Laat een reactie achter op mijn blog. Je kunt de speelmat vanaf de geboorte gebruiken en zoals je ziet groeit hij met je kindje mee 🙂 Leuk als kraamcadeau of voor Sinterklaas. Je kunt meedoen tot dinsdagavond 2 december, dan laat ik weten wie er gewonnen heeft zodat hij nog voor Sinterklaas op de bus kan.

 

&SUUS | Give Away Fisher Price | www.ensuus.nl &SUUS | Give Away Fisher Price | www.ensuus.nl &SUUS | Give Away Fisher Price | www.ensuus.nl |_

&SUUS | Fisher Price | www.ensuus.nl

Advertisement

31 Comments

 1. Mariska Helmer 30 november 2015

  Lieve suus,
  Wat worden Bram en Evie al groot zeg!! ?
  Wij hopen dat de goede Sint de activity Center aan onze kleine Kate gunt! Ze is vandaag precies 3 weken oud, maar al een hele actieve dame:).
  Veel liefs, Mariska

  Beantwoorden
 2. Mariska Helmer 30 november 2015

  Lieve suus,
  Wat worden Bram en Evie al groot zeg!! ?
  Wij hopen dat de goede Sint de activity Center aan onze kleine Kate gunt! Ze is vandaag precies 3 weken oud, maar al een hele actieve dame:).
  Veel liefs, Mariska

  Beantwoorden
 3. Marleen 30 november 2015

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van drie maanden. Hij begint nu allerlei dingen te ontdekken, en zijn armpjes en beentjes flink te bewegen. Een activity gym komt op het goede moment en hoe leuk zou het zijn om hem tijdens zijn eerste sinterklaas te geven.

  Beantwoorden
 4. Anouk 30 november 2015

  Ik maak graag kans!

  Beantwoorden
 5. Charlotte van Drunen 30 november 2015

  Super leuk voor mijn nichtje Nikki! Deze wil ik wel voor haar inpakken van de Sint!

  Beantwoorden
 6. Eva 30 november 2015

  Ik denk dat het straks een gevecht wordt om die speelboog van je twee schatten af te nemen!
  Ik wil ze in elk geval maar al te graag winnen. Ik beval eind dit jaar van een zoontje. Door nu reeds 3 maanden verplichte platte rust kreeg ik niet de kans leuke spulletjes voor hem te kopen. Dit zou dus een zeer welkom geschenk zijn!! Groet, Eva

  Beantwoorden
 7. Sas 30 november 2015

  Deze zou ik heel graag cadeau willen geven voor mijn aankomende neefje! Mijn zusje is op 1e kerstdag uitgerekend dus dit is wel een heel mooi kerstcadeau ?

  Beantwoorden
 8. Rosa 30 november 2015

  Hihihi, wat leuk geschreven!

  Ik wil graag mee doen voor een cliënt van mijn moeder.
  Zij is nu hoogzwanger en heeft helemaal niets. Ik heb haar al wat baby kleding kunnen geven, maar zoiets is natuurlijk ook wel ideaal. En dan maar hopen dat het niet zo’n ‘wilde’ baby is als jullie Bram ;-).

  Beantwoorden
 9. Rozan 30 november 2015

  Ik zou graag iemand nomineren voor deze leuke boog; Tessa van t Oever. Is 4 weken geleden bevallen van hun derde dochter, prachtig meisje Kate. De zwangerschap was een heftig traject maar na de bevalling werd ieders ergste nachtmerrie waarheid, hun meisje heeft lang gevochten voor haar leven, een hele onzekere week. Voor hun echt vreselijk en meer dan dat, maar ook erg moeilijk voor ons om te zien dat hele goede vrienden door zo’n hel gaan en je gewoon machteloos moet toekijken. Ze blogt op http://www.dewereldvantess.com.
  Nu gaat het gelukkig allemaal stuken beter, maar ieder leuk extraatje waar ze we ze blij mee kunnen maken gun ik ze zo.

  Beantwoorden
 10. Maud 30 november 2015

  Haha, ik moet er om lachen! Tuurlijk werkt Bram niet mee 😉

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Ons kleine meisje is nu 6 maanden oud en is helemaal op ontdekkingsreis. Alles is nieuw én interessant. Even rustig in de box liggen is er niet meer bij, dat is natuurlijk hartstikke saai. Ik weet zeker dat ze zich hier wel mee gaat vermaken!

  Beantwoorden
 11. Esther 30 november 2015

  Wat een leuke foto’s! En wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, maar als ik Evie er nog mee bezig zie zou mijn dochter van drie er ook nog wel plezier van kunnen hebben haha!!

  Beantwoorden
 12. Danielle 30 november 2015

  Grappig dat mensen dat soort vragen stellen. Je bent een stylist, dus natuurlijk zien foto’s er goed uit op je blog 😉
  Ik doe graag mee met deze winactie voor onze ongeboren zoon.
  Dankjewel!

  Beantwoorden
 13. Linda 30 november 2015

  Dit lijkt me een superleuke speelmat voor mijn neefje Abel! Ik hoop dat ik hem mag geven tijdens zijn 1e Sinterklaas!

  Beantwoorden
 14. Dorine 30 november 2015

  Leuk dat jij ook bent gestapt op plastic speelgoed…wat nou hout?! Haha hierzo ook hoor; -) zou deze speelmat graag willen winnen voor ons derde kindje wat wij in maart verwachten. Heb eigenlijk nog niets van sinterklaas gevraagd voor in de zak;-) terwijl het wel heel leuk is dat ook ons kleintje iets krijgt…Dus vandaar dit berichtje doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 15. Suzan 30 november 2015

  Lieve Suus,
  Die activity gym lijkt mij echt een super leuk sinterklaas / kerstcadeautje voor ons kleine meisje. Helemaal omdat hij al vanaf de geboorte te gebruiken is! We moeten helaas nog eventjes wachten tot februari maar ik zet hem gewoon neer want dan kunnen we alvast wennen aan felgekleurd speelgoed in huis hihi! X Suzan

  Beantwoorden
 16. Fan 30 november 2015

  Ik vind zwart wit ook erg mooi en moest bij m’n eerste kindje ook best over een drempel om wat extra kleur (en plastic) in huis te halen. Kleur en kinderen gaat gewoon goed samen, dus m’n interieur is met m’n dochtertje en een baby onderweg wel wat veranderd. Maar ik berg het speelgoed uiteraard wel op in een mooie grote zwart witte canvas zak 🙂 Deze activity gym ‘ kan er ook nog wel bij’., graag zelfs 🙂 Lekker zacht liggen, de ogen uitkijken naar al dat moois om je heen en mama blij want volgens mij kan je deze ook weer tot een mooi kleiner pakkketje opruimen wanneer de activity gym niet gebruikt wordt 😀

  Beantwoorden
 17. Puck 30 november 2015

  Ik ben dus juist heel erg pro-kunststof speelgoed. Kan je veel beter schoonmaken en kan vaak zelfs gewoon in de vaatwasser. Ik vind niets zo vies als prutjes in kieren en met hout krijg je het vaak niet goed schoon. Typisch is ook dat al het plastic speelgoed dat ik vroeger had nu weer tevoorschijn komt voor mijn eigen kids. Blijkbaar heeft het hout de jaren toch minder goed doorstaan…

  Beantwoorden
 18. Lianne 30 november 2015

  Ik maak ook graag kans 🙂 voor me lieve kleine meid en voor haar achternichtje die rond dezelfde tijd worden geboren.:) begin februari dus is wel een vroeg.cadeautje

  Beantwoorden
 19. Lianne 30 november 2015

  Evie heeft echt een te leuk jurkje aan!!

  Beantwoorden
 20. Lieke 1 december 2015

  Wat een geweldige foto’s weer. Ik doe graag mee voor mijn petekindje Sam. Hij is alweer 3,5 maand dus hij zal er nog heel lang plezier van hebben. Heel lief dat je dit doet trouwens!

  Beantwoorden
 21. Kirsten 1 december 2015

  De activity gym zou mooi cadeautje voor onze dochter zijn van 4 maanden. Mooi gebaar!

  Beantwoorden
 22. Fleur 1 december 2015

  Ik doe graag mee voor mijn lieve babyneefje die ik vanwege de afstand helaas veel te weinig zie!

  Beantwoorden
 23. Gea 1 december 2015

  Wauw wat leuk! Heerlijke foto’s! Mijn mannetje van zes maandjes wordt hier vast heel vrolijk van ?.

  Beantwoorden
 24. Inger 1 december 2015

  Wat een lekkere spoken zijn het toch, altijd weer heerlijk als ze voor bij komen op instagram!

  Zo herkenbaar allemaal, zit je met je mooie (veel te dure) interieur verantwoorde speelgoed, neeeeehhh wat mooi is is fel gekleurd en maakt veel herrie, ik heb me er ook maar aan overgegeven, alles voor het kind he! ;p
  Gijs is vandaag 5 maanden, net zo eentje als Bram;) denk dat hij wel wat energie kwijt kan onder de gym!

  Beantwoorden
 25. Danya 1 december 2015

  Ons meisje van 14 weken zou deze activity gym echt geweldig vinden! Zo zullen de dagen voorbij vliegen wanneer mama weer aan het werk gaat…

  Beantwoorden
 26. Laura 1 december 2015

  Herkenbaar ? Wij hebben gekozen voor veel neutrale zachte kleuren. Maar Jula (4mnd) vindt alles wat kleur heeft toch langzaam wel heel interessant ?
  Ben zo benieuwd wat ze met zo’n speelmat doet!
  Dus een té leuke give away!!

  Beantwoorden
 27. Kim 1 december 2015

  Leuke! Onze dochter Cis van 11 weken is aan het ontdekken, ik weet zeker dat zij heel blij wordt van dit spuglelijke ding?

  Beantwoorden
 28. Jojanneke 1 december 2015

  Heerlijk om je op instagram te volgen! Onze minipiet Florian zou heel graag gaan pietengymmen onder de babygym! Leuk! ???

  Beantwoorden
 29. Elise 1 december 2015

  Leuk! Voor onze Sven..die (heel herkenbaar) ook van alles wat felgekleurd is houdt 😉
  Groetjes Elise

  Beantwoorden
 30. Nele 1 december 2015

  Geweldig!
  Toevallig zoek ik nu al eventjes naar een activity gym voor mijn dochtertje Pippa, maar ik heb (blame it on the hormonsters…) enorme last van keuzestress. Ik kom er gewoon níet uit welke het dan zou moeten zijn. En of ze dat überhaupt eigenlijk wel echt nodig heeft. En wat er dan op en aan moet zitten.
  Wie weet kan Sint of Piet mij helpen met knopen hakken en kunnen we op Pakjesavond ons meisje hier blij mee maken!

  Beantwoorden
 31. Elise 2 december 2015

  Yippie! Super leuk..mijn gegevens komen je kant op!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *