Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | November

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes November | www.dev.fernieweb.com/suus |

Mijn leven in vierkantjes voor de maand November. Waarin de wereld weer op zijn kop stond en je extra doet beseffen wat nu het belangrijkste is.

November
Een maand met dagen die als zomer voelde, maar waarin ook de herfst echt begon. Bram zijn kamertje kreeg een make-over. Evie had haar Frozen verjaardagsfeestje, ik bezocht o.a. de flavourites beurs en deed verslag. Daarnaast waren er verschillende interieur adviezen waar ik aan werkte. Een gehele woning in Woerden, 2 woonkamers in Noordwijk en het strandpaviljoen in Castricum. De feestzaal van het strandpaviljoen begint nu echt vorm te krijgen, zeker na het ophangen van de lampen. Zo leuk om je ideeën vanaf papier, werkelijkheid te zien worden! &SUUS Instagram vermeld in tijdschrift Flair. En de prachtige binnenkijker in Nes aan de Amstel, die ik samen met Jansje maakte stond in de vtwonen van deze maand. En voor vtwonen zal ik vanaf deze maand ook elke week een blog schrijven over kinderkamerinspiratie. Zo tof!

Hij loopt….voor pepernoten!
Thuis ook een mijlpaal…Bram loopt. Wij hadden al zo’n vermoeden dat hij het wel al kon. Hij stond al een hele tijd stabiel en liep soms als hij het zelf niet doorhad. Met wat pepernoten, namen wij de proef op de som. En jawel, voor een paar pepernoten zette hij 5 stappen 🙂 Wat hier natuurlijk ook niet mag ontbreken was mijn uitje samen met Evie, naar de Efteling. Wat een klein feestje was dat, binnenkort zal ik wat foto’s plaatsen. Het afgelopen weekend was ik nog met vriendinnen in Haarlem, voor ons jaarlijkse Sinterklaasweekend. Veel geshopt, gelachen, gegeten en gedronken. Een mooie afsluiting van de maand November.

En dan is het al December. Een drukke maar oh zo gezellige maand. Wat zijn de kersttrends en wat wordt er gegeten? 🙂 In dit blog over het Sissy Boy kerstontbijt lees je meer over de kersttrends 2015. Meer over kerst in huize &SUUS lees je in dit interview bij Westwing

&SUUS | vtwonen | Plantjes in de kinderkamer | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | vtwonen | Plantjes in de kinderkamer | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | vtwonen | Plantjes in de kinderkamer | www.dev.fernieweb.com/suus
Foto’s voor blog vtwonen: Plantjes in de kinderkamer
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes November| www.dev.fernieweb.com/suus
Coffee break @Efteling
&SUUS | Binnenkijken | Nes a/d Amstel| www.dev.fernieweb.com/suus | Photography : Jansje Klazinga Styling: Suzanne de Jong
Binnenkijker in vtwonen deze maand
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes November| www.dev.fernieweb.com/suus
Foto’s gemaak voor BonBonBleu
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes November| www.dev.fernieweb.com/suus | Haarlem Foof
Interieuradvies strandpaviljoen: de lampen hangen
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes November| www.dev.fernieweb.com/suus | Haarlem Foof
Winkelen in Haarlem: Foof
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Westwing | www.dev.fernieweb.com/suus |
Kerst met Suzanne in Westwing Magazine

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.