View on Wonder | Efteling | Sprookjes bestaan

 

&SUUS | Efteling | View on Wonder

&SUUS | Efteling | View on Wonder

Een tijdje geleden kreeg ik van Lonneke (Bubblemint) de vraag: “Wil jij samen met een aantal andere bloggers, de verwondering door de ogen van jouw kind vastleggen in de Efteling”.  Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Net zoals vele van ons, heb ik  fijne herinneringen aan dit magische park. Wij gaan nog steeds elk jaar op de verjaardag van Evie en mijn zusje, die op dezelfde dag zijn geboren. Mijn zusje en ik hadden vroeger ook altijd een droom om alleen met z’n tweetjes hier rond te mogen lopen. En deze droom werd voor mij een beetje werkelijkheid. Door de dolle was Evie toen ik vertelde dat wij samen een nachtje in Bosrijk mochten slapen. En het kon helemaal niet meer stuk toen ik zei dat we daarna’ door een speciale ingang ‘ alleen door het Sprookjesbos mochten lopen. Zo leuk dat ik (vanwege mijn blog) nu ook iets terug kan doen voor haar. Ze staat tenslotte vaak genoeg (meestal heeft ze het niet door, maar toch) op foto’s voor mijn blog of Instagram. We maakte er gezellige ‘meiden’ dagen van, zoals Evie dat altijd zegt. Sliepen samen in een bed, kletste wat af en aten veel zoetigheid 🙂

Beetje spannend
Na het ontbijt gingen we door de personeelsingang naar het sprookjesbos. Evie, het sprookjesbos, net wakker en foto’s maken van haar verwondering waren in het begin nog best een uitdaging. Evie is niet zo’n held en vond Doornroosje dus best een beetje spannend. Want waar was toch die wolf? Ik zag het al helemaal voor me, allemaal foto’s van een angsthazen Evie gezicht ipv verwondering. Gelukkig heb ik soms hele heldere ideeën:  We hadden koffie nodig, met wat lekkers! 🙂 Na de koffie break en 57 keer blaadjes in Holle Bolle Gijs gegooid te hebben, was het spannende er wel af en begon ons avontuur.  Bijzonder om zo saampjes door het Sprookjesbos te lopen. We kwamen de andere bloggers amper tegen, maar misschien komt dat omdat wij echt 13 x verdwaald zijn 🙂

Op Joetjoep en in de krant
We zijn een geweldige herinnering rijker en geloven samen weer even in sprookjes. En nog steeds een sprookje in de Anton Pieck stijl, want dat vind ik een grote kracht van de Efteling. Ze zijn trouw gebleven aan deze stijl en bouwen dat in ere en met liefde uit. Evie heeft het nog over dit speciale uitje en laat aan iedereen weten dat ze op Joetjoep (youtube) staat en in de krant. Naast het uitpakken van kindersurprise eieren (?!), bekijkt ze dit te schattige filmpje nu elke dag. Klik hier voor our 2 seconds of fame 🙂 En nee, we staan niet in de krant, maar wel in de Flair van deze maand. Onderstaande foto is trouwens gemaakt toen we even gefilmd werden 🙂 Vanaf nu is de View on Wonder actie open meer informatie lees je op de site van de Efteling.

&SUUS | Efteling | View on Wonder

&SUUS | View on wonder | Papierhier

&SUUS | En ook nog een hapje van mama haar groene draak cupcake proberen &SUUS | Hoelang is lange Jan? Zoooooo lang &SUUS | Koffie break met een prinsessen cupcake

&SUUS | Efteling | View on Wonder

&SUUS | Efteling | View on Wonder

&SUUS | Mama kijk, er zit een cafee'tje in deze boom
Mama, kijk er zit een cafeetje in deze boom 🙂

&SUUS | Efteling | View on Wonder

&SUUS | Efteling | View on Wonder

 

&SUUS | Efteling | View on Wonder

&SUUS | Efteling | View on Wonder

Evie waar moeten we naartoe? #verdwaald
Evie waar moeten we naartoe? #verdwaald

&SUUS | View on wonder | j

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.