Kerstboom Challenge | Show me that tree |

Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
Jawel, nog net voor de kerst een top 10 van de mooiste kerstbomen op Instagram. Onze kerstboom stond pas laat dit jaar, maar ik ben altijd benieuwd naar andermans boompjes. Zo leuk om te zien hoe iedereen die weer in zijn eigen stijl weet te versieren. Dus stelde ik op Instagram de vraag, laat jouw boom zien met de hashtag #ensuusshowmethattree. Bedankt iedereen voor het meedoen! Zo gezellig om al die boompjes voorbij te zien komen. Hopelijk werken mijn lieftallige kinderen morgen een beetje mee (1 ziek, ander kerstvakantie) en kan ik zelf ook wat foto’s schieten van ons kersthuis. Bedankt iedereen voor het meedoen. En wil je alle inzendingen zien? Klik dan hier.

Top 10 & Pleaser
Ik beloofde om de top 10 (met vermelding) hier te publiceren. Echt iets voor mij….kiezen. Ik ben heeeeeull erg slecht in kiezen en ook een beetje een ‘pleaser’.  Wil niemand tekort doen. Net of je helemaal in zak en as zit als jouw boompje niet is gekozen 🙂 Maar toch…Het is inmiddels gelukt!  Een top 10 met directe link naar de Instagram accounts. In willekeurige volgorde, een ranking van 1 tot 10 was een stap te ver voor deze pleaser 🙂

Meer kerst? Alle kerstblogs vind je hier

Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
nathalie_vd_meer
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
elskeleenstra
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
BeachandBandits
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
donebymyselfblog
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
bijsuuz
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
marysevanliere

 

Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
britzjes
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
puurcreatief
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
jess_vdberg
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
zus_interieur
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
pippilotta151
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
bonprins
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
nikigem
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
hannievanbreda
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
missjettle
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
draad_en_spijker
Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
liveloudgirl

 

Kerstboom challenge | show me that tree | www.dev.fernieweb.com/suus
ingeborgsimone

Ow, zijn het er meer dan 10?

🙂

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.