&SUUS | kerst 2015 | kerstboom | www.dev.fernieweb.com/suus

Kerst 2015: Mijn eerste post was erg vroeg voor mijn doen (zie hier) Maar gelukkig verandert er door de jaren niet zoveel en post ik mijn boompje pas weer last minute. De zwart wit ballen van vorig jaar bleven in de doos en het roze werd deze keer gecombineerd met wat blauw, goud en geel. Tenminste dat was de bedoeling. Totdat Evie er van alles in ging hangen 🙂 En eigenlijk vond ik dat ook wel gezellig staan. Vlaggetjes erbij, ballen aan de onderkant gesloopt door Bram, geen piek en scheef. Onze boom voor dit jaar 🙂

Zonnige kerst
De foto’s maakte ik vandaag terwijl ik Bram en Evie zoet hield met koek en snoep. De zon scheen door de ramen en samen met de bloesem op tafel leek het echt wel voorjaar. Toch is het morgenavond al kerstavond. Ik ga 2 dagen veel eten en drinken en vrij weinig doen. Heerlijk! Gezellige kerstdagen allemaal XO

Alle kerst post zien door de jaren heen? Klik hier

&SUUS | kerst 2015 | kerstboom | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | kerst 2015 | airplant | www.dev.fernieweb.com/suus_

&SUUS | kerst 2015 | amaryllis | www.dev.fernieweb.com/suus_&SUUS | kerst 2015 | kerstbloemen| www.dev.fernieweb.com/suus_ &SUUS | kerst 2015 | kerstboom | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | kerst 2015 | kerstboom | www.dev.fernieweb.com/suus_ &SUUS | kerst 2015 | kerststerren | www.dev.fernieweb.com/suus_

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.