Kerst 2015 | Kersttafel | Goud

&SUUS | kerst 2015 | kersttafel | www.dev.fernieweb.com/suus

Tadaaaa…toch nog wat foto’s van onze kersttafel. Ik kon het niet laten om wat foto’s te maken en te delen.

Hij kookt, ik ….
Dit jaar hebben wij namelijk geen drukke kerst. Vanavond zijn we zelfs voor het eerst gewoon samen thuis. Mijn vriend kookt en ik drink wijn 🙂 Dus terwijl hij aan het voorbereiden was , zag ik nog even kans om de tafel op de foto te zetten en te posten. Nu echt snel deze laptop uit, wat cadeautjes uitpakken, kinderen vroeg naar bed. En dan houden wij een kerstavond diner voor 2 thuis. Nogmaals hele gezellige dagen iedereen!

Meer kerst in huize &SUUS zien? Klik hier

&SUUS | kerst 2015 | kersttafel | www.dev.fernieweb.com/suus 2

&SUUS | kerst 2015 | kersttafel | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | kerst 2015 | kersttafel | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | kerst 2015 | kersttafel | www.dev.fernieweb.com/suus

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.