&SUUS | Persoonlijk, mijn leven in vierkantjes December | www.dev.fernieweb.com/suus | Collage

Terwijl de meeste aan het terugblikken zijn op het afgelopen jaar, sta ik in de rubriek “Persoonlijk: Mijn leven in vierkantjes” nog even stil bij de afgelopen maand.

December persoonlijk
Hoogtepuntje was natuurlijk mijn uitje met Evie naar de Efteling. Inmiddels heb ik daar al zoveel over gezegd, maar wil je het nalezen dan kan dat hier. Maand van de feestdagen en dus stuiterende kinderen. Wij vierde dit jaar Sinterklaas in een huisje, en daarna kon ik een weekendje ‘bijkomen’. Elk jaar vier ik nl. ook Sinterklaas met mijn middelbare schoolvriendinnen. We reisde dit jaar af naar Haarlem. Naast een avondje cadeautjes en gedichten,  ook een dagje winkelen (zonder kinderen!) lekker eten en stappen. Later in de maand zo’n zelfde dagje/nachtje samen met mijn vriend, maar dan in Amsterdam. Om vervolgens weer helemaal opgeladen de 2 weken kerstvakantie in te gaan. Ik blijf het bij elke vakantie herhalen, maar wat vind ik het fijn. Geen stress in de ochtend en nog lekker even met 2 kindjes erbij in het grote bed liggen! Ik werd op 2e kerstdag weer voor de 10e keer 27 🙂 Owja en Bram loopt eindelijk echt en niet alleen voor pepernoten 🙂

Hoofd leeg
Ik had mij voorgenomen om deze laatste 2 weken helemaal niets aan werk te doen, zodat ik echt (bewust) tijd had voor ons gezin. En eerlijk gezegd ook om mijn hoofd even leeg te maken. Sinds ik helemaal voor mezelf ben begonnen, heb ik het gevoel de hele dag ‘aan’ te staan, dus goed om deze weer even te resetten. Kan alleen nog niet zeggen dat het helemaal gelukt is. Maar ik heb nog een paar dagen 🙂

December &SUUS
Op mijn blog vind je natuurlijk  kerst blogs, met ons huis in kerstsferen, heel veel kerstboom inspiratie en onze gedekte tafel. Voor vtwonen liet ik zien hoe je de kinderkamers ook in kerstsferen kunt brengen. Samen met Evie schilderde ik bijvoorbeeld het boompje die oma ooit maakte, in de kleur van Bram zijn kamer: okergoud. Het interieur advies project in Arnhem ronde ik zo goed als af. Een modern landelijk huis, in een bosrijke omgeving. Omdat ik toch in de buurt was bezocht ik een bezoekje aan een te leuke kinderwinkel. Binnenkort vind je daarvan foto’s en verslag op mijn blog. Ook de verbouwing en advies voor de feestzaal van het strandpaviljoen in Castricum is nu bijna afgerond, het is alleen nog wachten op een aantal meubels.

Voor nu een hele fijne laatste dag van 2015. Mijn jaaroverzicht volgt later 🙂 Gezellige jaarwisseling!

&SUUS | Persoonlijk Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | Kerst in kinderkamer

&SUUS | Persoonlijk Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | Kerst in kinderkamer

&SUUS | Interieuradvies strandpaviiljoen Castricum | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard
Moodboard Strandpaviljoen Castricum
&SUUS | Interieuradvies Arnhem | www.dev.fernieweb.com/suus | Moodboard
Moodboard modern landelijke villa Arnhem
&SUUS | Persoonlijk Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus |June Interiors
June interiors
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Mijn leven in vierkantjes | Sexy legs | My boy
Sexy legs

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Our home | Flowers | Amaryllis

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Cactuslove | Cactusnecklace

 

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Our bedroom | #kelim #kiboots #bedroom #bedroomstyling
Onze slaapkamer

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Mijn leven in vierkantjes | Ipad generation

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.