&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

Mijn leven in vierkantjes is een persoonlijk overzicht van de afgelopen maand: Januari! Voor de maand die ik echt verschrikkelijk vind, ziet dit er toch best kleurig & vrolijk uit 🙂

Trots! 
Maar wat wil je? Afgelopen maand werd ons lieve neefje Boris geboren. Beter kan zo’n nieuw jaar niet beginnen toch? Het was allemaal nog even spannend en daarom zijn wij extra blij dat hij er gezond en wel is.  Ik ben ontzettend trots op mijn kleine zusje! Naast een (heavy!) bevalling, lanceerden ze samen ook nog ‘even’ een nieuwe website. Little Legends, een nieuwe webshop voor kindersneakers en accessoires.

Geen beste maand
De afgelopen maand heb ik hard gewerkt aan een aantal interieur projecten. Ik heb o.a. daardoor geen blogs kunnen schrijven. Januari is ook nooit zo mijn beste maand. Geen tijd, geen inspiratie en enorm sarcastisch…geen goede combi 🙂  Wel schreef ik voor VT wonen een aantal blogs over kinderkamers, deze vind je hier (klik). Voor Fabulous mama schreef ik over de trend van ronde vormen en de opkomst van de ronde tafel (klik)  Maar ook over de Pantone kleuren voor 2016 en de ‘verbouwing’ van onze slaapkamer. Alle &SUUS blogs op FabMama kun je hier (klik) vinden. Bram kletst ons inmiddels de oren van de kop (en zingt, zo schattig (klik) Evie danst natuurlijk weer elke woensdag met nichtje Mees en ik neem mij elke zondagavond voor om weer te gaan sporten 🙂

&SUUS op Teevee
Vorige week heb ik een volledige draaidag van Eigen Huis & Tuin mogen meemaken. Man! Respect voor iedereen in de televisie wereld. Op tv ziet het er zo makkelijk uit. Ik mocht iets vertellen over de trends op het gebied van wonen. Samen met Froukje maak ik een simpele Do It Yourself. De uitzending is 20 februari op RTL4. Ik ben nu al zenuwachtig 🙂

Wat wil jij?
Vanaf nu zal ik weer actiever gaan bloggen…En eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jullie nu leuk vinden om te lezen? Ik heb namelijk best wel de neiging om voor mijn lezers te denken 🙂 “Ach, daar zitten ze toch niet op te wachten?”  “Goh, ja die huiskamer hebben ze toch ook wel gezien?”  “Meer laten zien van een interieuradvies, vinden ‘ze’ dat niet teveel reclame?”.  Ik ben wel toe aan een schone bezem door mijn blog, dus leuke tips of verzoekjes zijn altijd welkom. Mocht je dat niet openbaar willen doen, mail mij dan op info@dev.fernieweb.com/suus.

 

De nieuwe neefjes en de bekende nichtjes 🙂

Honest? I cried when I took this picture :) A new hashtag is born #deneefjesbb together with #denichtjesbb one of my favorites! #watisbramnugroot #familyfirst #nephews #familylove #weekdier #tochnietzostoer (@littlelegendsnl)

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

Wat plaatjes van ons huis:

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

Interieuradvies: moodboard voor slaapkamer en advies kinderkamer

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

I can do other colors then pastels :)) One of the boards that I made for #projectboskoop. The master bedroom, with a touch of gold. #ensuusstyling #moodboard #interieurstyling #interiorstyling #touchofgold
Dagje Kleine Fabriek met kinderkamer styling van Kim van Rossenberg
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

Yay voor verse tulpen!

 

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

Kamertje van het Eigen Huis & Tuin waar ik een DIY voor maakte
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | Januari | Maandoverzicht | Collage | www.dev.fernieweb.com/suus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.