&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | String Pocket | Give Away | Shelf

Jep! Je leest het goed, ik mag namens Gras onder je Voeten (een sponsor van mijn blog) een String Pocket weggeven. Zomaar, op de dag van de liefde 🙂 Hoe lief is dat!

String pocket

String shelf, pocket of wandrek. Waarschijnlijk heb je dit kleine boekenkastje vast wel ergens voorbij zien komen. Bedacht in 1949, toen even weggeweest en nu weer helemaal hot! En dat is ook niet zo gek. Dit te gekke wandkastje past namelijk echt overal en je kunt hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij ons in de slaapkamer, maar natuurlijk ook in de keuken, badkamer of zelfs kinderkamer. Om praktische spulletjes neer te zetten, of juist om heerlijk heen en weer te schuiven met mooie spulletjes. Door verschillende accessoires te combineren – zoals o.a. lijstjes, vaasjes, beeldjes – creëer je steeds weer een ander ‘stilleven’.  Gras onder je Voeten is een webshop met unieke baby en lifestyle producten en hier wordt hij dan ook vaak verkocht als handig rekje boven de commode in een kinderkamer. En vandaag mag ik dus i.s.m. met hen een String Pocket naar keuze weggeven. Benieuwd waar jij hem voor wilt gebruiken!

GIVE AWAY! Hoe doe je mee?

 • Kijk op de site van Gras onder je Voeten welke kleur String pocket jij zou willen.
 • Plaats een nieuwe eigen foto (waar je hem zou willen hangen bijv. )of plaats een foto van dit blog op Instagram met #ensuuswinastring. Of deel het bericht op Facebook + laat weten welke kleur je zou willen winnen
 • Volg Gras onder je Voeten op Facebook en/of Instagram
 • Volg &SUUS op Facebook en/of Instagram

Delen/taggen van andere hoeft niet, maar zou natuurlijk wel heel fijn zijn 🙂

De winnaar wordt woensdag 24 februari bekend gemaakt. Good luck!

———————–Win a String Pocket ——————————–

GIVEAWAY ! How to participate ?

 • Visit the website of Gras onder je Voeten for what color String pocket you would like.
  Place a new own photo photo, or a photo of this blog) on Instagram with #ensuuswinastring and let us know what color you would like to win.
  Follow “Gras onder je voeten”  on Facebook and / or Instagram
  Follow & SUUS on Facebook and / or Instagram

The winner will be announced Wednesday, February 24 . Good luck!

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | String Pocket | Give Away | Shelf &SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | String Pocket | Give Away 5 &SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | String Pocket | Give Away | ShelfPictures by @&SUUS Suzanne de Jong

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.