TOOU | Primeur aan onze keukentafel |

&SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.ensuus.nl | Diningroom

Een primeur aan onze keukentafel! Of is het onze werktafel? Boven op zolder heb ik een kantoortje, maar daar zit ik weinig. Zo weg van alles en met in mijn linkerooghoek een enorme stapel was. Nu kan ik mij daar best wel makkelijk van afsluiten hoor 🙂 Maar toch, gezellig is anders. Ik werk het liefste aan onze eettafel, die midden in onze woonkamer staat. Een heerlijke lichte plek, met wat afleiding van de radio en het buiten gebeuren. En op sommige dagen van de rest van het gezin. Maar als ik dan plannen of plattegronden aan het uitwerken ben, ‘vlucht’ ik wel weer naar zolder om niet afgeleid te worden.

Bureau in de slaapkamer
Wij zijn op dit moment bezig met de slaapkamer en daar wil ik ook iets van een klein bureautje creëren. Het is zo’n lichte, ruime plek. Zonde om alleen te gebruiken om te slapen. Ik was al opzoek naar een mooie stoel in het wit met een klein beetje licht hout, toen Gewoon Stijl mij benaderde of ik een review van een nieuw product wilde geven. Alsof het zo had moeten zijn 🙂  Het gaat om deze mooie TOOU stoelen van de ontwerpers van het italiaanse merk Kubikhoff. Ik koos voor de witte kuip in combinatie met een houten onderstel. Normaal gesproken zou ik deze niet zo snel voor beneden kiezen. Ik ben zelf niet zo’n fan van hout op hout. Totdat onze slaapkamer af is staat deze “jaren 50 geinspireerde ” stoel aan de kopse kant van de eettafel.

TOOU mix and match stoel
De TOOU is een modulaire stoel waarbij je uit verschillende onderstellen en verschillende kunststof kuipen kunt kiezen. Hartstikke handig als je nog weleens veranderd van stijl of kleur. Zelf vind ik de Oceaan kleur echt prachtig, maar deze past op dit moment niet echt bij de rest van ons huis. Mocht dit nu veranderen, dan heb ik in ieder geval alvast het onderstel. Alle combinaties van de stoelen zijn als enige in Nederland bij Gewoon Stijl verkrijgbaar.

&SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.ensuus.nl | Tulips &SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.ensuus.nl | &SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.ensuus.nl | workspace &SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.ensuus.nl | workspace &SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.ensuus.nl | Painted kitchen table | Workspace

 

 

5 Comments

 1. Rensina Steursma 5 februari 2016

  Echt een toffe stoel zeg!
  Ik ga meteen even kijken op de site, want ik ben wel nieuwsgierig naar alle andere kleurtjes.
  Fijn weekend!

  Beantwoorden
 2. Gewoonstijl 11 februari 2016

  Bedankt voor je mooie blogpost en foto’s!

  Beantwoorden
 3. Loes 11 februari 2016

  Die kuipstoeltjes zijn heel gaaf!

  Beantwoorden
 4. Remon 17 februari 2016

  Gaaf!

  Beantwoorden
 5. Marloes 20 februari 2016

  HI!!

  Mag ik je vragen welke vloer je hebt? Wauw, zo moooi!! 🙂

  Groetjes!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *