Winner Give Away String Pocket

yellow_balloon_8x10

We have a winner!!

Mijn hemel wat hebben er ontzettend veel mensen meegedaan op Facebook en Instagram.  Zo ontzettend leuk om al die foto’s voorbij te zien komen, met plekken waar de String Pocket een mooie plaats zou kunnen krijgen.

Nadeel van een goede Give Away & Bulletje 
Het nadeel van al jullie enthousiaste reacties, is dat ik dus heel veel mensen moet teleurstellen. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn (deze zin door Hennie Huisman krijg ik nooit meer uit mijn systeem ) Bulletje…klein jeugdtrauma. Ben je ver na 1978 geboren, dan moet je deze 2 zinnen maar even vergeten 🙂 Denk trouwens dat niemand dit stukje tekst überhaupt leest en snel naar beneden scrollt. Dus in theorie zou ik hier hele leuke dingen neer kunnen zetten. Maar goed, ik dwaal nu echt af.  Ik kan dus wel 1 iemand heel blij maken!!! En dat is……tromgeroffel……..!!

Winnaar:
Silke @liefsvansil Silke van harte gefeliciteerd, ook namens de gulle gever Gras onder je voeten! Wanneer je mij je adres gegevens mailt, dan komt de String Pocket snel jouw kant op.

Gras onder je voeten, super bedankt voor deze leuke winactie en dat ik weer iemand blij mag maken. Er staat alweer een leuke nieuwe actie te wachten, dus stay tuned 🙂&SUUS | String Pocket | www.ensuus.nl | Give Away | Kids room

 

 

&SUUS | www.ensuus.nl | String Pocket | Give Away 4

&SUUS | String Pocket | www.ensuus.nl | Give Away | Kids room

1 Comment

  1. Silke 25 februari 2016

    Ik opende je blog en ik dacht: neeeeeee het zal toch niet!!
    Super blij ben ik zeg!! Ik ga je mailen! X

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *