Persoonlijk | &SUUS Interview Lin & Honingh

&SUUS | Persoonlijk |www.ensuus.nl |Interview Lin & Honingh

Afgelopen dinsdag waren de rollen eens omgedraaid. Er liep een andere man bij ons thuis foto’s te maken. Bart en Linda van Lin & Honingh kwamen bij mij langs voor een interview en fotoshoot. Het resultaat hiervan vind je op hun te gekke blog www.linenhoningh.nl  In dit interview vertel ik o.a. over mijn werk als interieur stylist, mijn dromen en op de vraag of het bij ons thuis altijd een feestje is.

FEEST van herkenning
Het bezoek van Linda en Bart vond ik zeker een klein feestje. Ten eerste omdat het een erg gezellige dag was. Mensen met dezelfde passie kletst gewoon heel fijn weg. Mensen die het begrijpen dat buiten eten met een bos bloemen op tafel, net even lekkerder eet, dat mooi ingepakte cadeautjes al een cadeautje op zich zijn.En die niet raar op kijken dat ik bloemen had gekocht in de kleur van mijn jurkje 🙂 Maar ook mensen die het snappen dat zo denken soms ook best vermoeiend is.  Bart en Linda zijn een stel, werken samen en hebben gezamenlijk 3 jongens. Zij  weten dus ook hoe het is om een druk gezinsleven te combineren met het zelfstandige werk. Dat je huis er dus af en toe uit ziet alsof er een bom is ontploft en dat jongens goed zijn in slopen, op muren tekenen en eten 🙂

Halve travestiet
Daarnaast vond ik het ook een klein feestje om een keer professioneel opgemaakt te worden door Linda. Ik ben ooit eerder een keer professioneel opgemaakt, maar toen voelde ik mij net een halve travestiet. Dit keer was het echt mooi natuurlijk en fris. Voor de camera blijft toch een beetje vreemd, maar ik gaf mij er aan over en vond het stiekem best leuk. Soort van fotomodel spelen voor 1 dag. Ga ik niet snel nog een keer meemaken, dus ik heb ervan genoten 🙂

Blij mee! 
En dan het eindresultaat van de foto’s. Ik ben er blij mee….! En dat is best raar om over jezelf te zeggen. En al helemaal voor mij, want ik heb er nog al eens een handje van om mezelf af te zeiken. In het kader van “dan kan iemand anders dat niet voor je doen”. Maar ik vind de foto’s echt een weerspiegeling van waar ik voor sta. Fris, vrolijk, positief, open en gezellig. Eindelijk kan ik die lelijke, saaie, mutserige zwart wit foto hier op mijn blog aanpassen. Alleen….de vraag is nu welke? 🙂

Lieve Linda en Bart, nogmaals dank voor de leuke dag, prachtige foto’s en interview. Vast tot snel! XX Volg Linda en Bart op hun blog hier en via Facebook of Instagram mis je geen enkele update. 

Interview met meer foto’s, vind je hier

&SUUS | Persoonlijk |www.ensuus.nl |Interview Lin & Honingh

 

&SUUS | Persoonlijk | Interview Lin & Honingh

&SUUS | Persoonlijk | Interview Lin & Honingh

 

Maar welke foto nu als profielfoto?

&SUUS | Persoonlijk |www.ensuus.nl |Interview Lin & Honingh

Pictures by: Bart Honingh www.barthoningh.nl

19 Comments

 1. Fleur 26 februari 2016

  Wauw daar kun je met recht trots op zijn! Wat ben je mooi en wat straal je! Rechtsonder maar dan een iets andere uitsnede zou ik kiezen (minder tafel, meer haar). Dat is mijn lievelings!

  Beantwoorden
  • Fleur 26 februari 2016

   Rechtsonder van de rondjes dus he?! Was niet zo duidelijk…

   Beantwoorden
   • &SUUS 26 februari 2016

    Hi Fleur,

    Dat is ook mijn favoriet (en linksboven) zeker als je de hele foto ziet. En natuurlijk vind jij die ook het mooiste…met de blommetjes 🙂
    X

    Beantwoorden
 2. Marcha 26 februari 2016

  Ik vind de foto bovenaan het artikel erg leuk! Maar ze zijn inderdaad allemaal mooi fris!

  Beantwoorden
  • &SUUS 26 februari 2016

   Dankjewel, ik vind de foto’s waar ik recht in de camera kijk wat minder maar ik heb mij door Bart laten vertellen dat iedereen dat meestal van zichzelf vind 🙂

   Beantwoorden
   • Marcha 26 februari 2016

    Hahaha dat snap ik helemaal! Ik vind ‘m daardoor juist lekker direct en open. 😉

    Beantwoorden
 3. Kirsten 26 februari 2016

  Wat een knapperd! Mooie foto’s! En wat een leuk jurkje

  Beantwoorden
 4. romy 26 februari 2016

  Midden onder!

  Beantwoorden
 5. Cindy 26 februari 2016

  Echt mooie frisse foto’s! Rechtsonder denk ik voor je profielfoto. Maar linksboven vind ik ook mooi met die frisse kleurtjes. Wat past je jurkje mooi bij het geheel ;-).

  Beantwoorden
 6. Rensina Steursma 26 februari 2016

  Wauw wat een gave foto’s!
  Ik zou gaan voor foto 1, past ook goed bij je stylingsbedrijf, maar ze zijn eigenlijk allemaal mooi.
  Fijn weekend!

  Beantwoorden
 7. Renate 26 februari 2016

  Hele mooie foto’s! Ik ga ook voor die met de bloemen. Maar die recht in de camera zijn ook prachtig hoor!
  En waar heb je dat te gekke jurkje vandaan? Die is ook super!!

  Beantwoorden
 8. Vicky - Stijl Habitat 26 februari 2016

  Waaw wat een leuke foto’s! Ik vind onder midden de leukste, maar wel moeilijk kiezen hoor!

  Beantwoorden
 9. Pascale 26 februari 2016

  Jeetje wat een frisse fruitige foto’s, heel erg mooi, allemaal. Kan me voorstellen dat het lastig kiezen is maar dat is een luxeprobleem :-). Voor je blog zou ik die achter je computer kiezen, geeft het beste weer wat je doet. Leuk interview ook. Fijn weekend! Pascale X
  Oja, op tv kwam je ook zo natural over!

  Beantwoorden
 10. Judith Slagter 26 februari 2016

  Wow, wat een onwijs mooie foto’s! Ik ben ook voor de foto’s met (goh verrassend..) de bloemetjes. Ik weet niet of dat kan, maar vind de onderste van de grote foto’s ook super mooi. Je kijkt er vrolijk op, niet recht in de camera kijkend, mooie kleuren en dus bloemen 🙂

  Succes met kiezen!! Je kunt niet verkeerd kiezen, want ze zijn allemaal mooi.

  Beantwoorden
 11. Nina 26 februari 2016

  Ik vind nr 1 het meest professioneel! 🙂

  Beantwoorden
 12. Wow wat een prachtige foto’s van jezelf. Kun je niet wisselen, elke week een andere profielfoto? Als ik dan toch moet kiezen, dan denk ik linksboven. Maar eigenlijk kan ik niet kiezen.

  Beantwoorden
 13. Inez 5 maart 2016

  Als profielfoto midden onder, maar vind midden boven meer dan prachtig! En wauw, wat een prachtige ogen!

  Beantwoorden
  • Inez 5 maart 2016

   hahah ik vind het nogal prachtig zoals je kunt lezen;)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *