Give Away | String Pocket

&SUUS | www.ensuus.nl | String Pocket | Give Away | Shelf

Jep! Je leest het goed, ik mag namens Gras onder je Voeten (een sponsor van mijn blog) een String Pocket weggeven. Zomaar, op de dag van de liefde 🙂 Hoe lief is dat!

String pocket
String shelf, pocket of wandrek. Waarschijnlijk heb je dit kleine boekenkastje vast wel ergens voorbij zien komen. Bedacht in 1949, toen even weggeweest en nu weer helemaal hot! En dat is ook niet zo gek. Dit te gekke wandkastje past namelijk echt overal en je kunt hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij ons in de slaapkamer, maar natuurlijk ook in de keuken, badkamer of zelfs kinderkamer. Om praktische spulletjes neer te zetten, of juist om heerlijk heen en weer te schuiven met mooie spulletjes. Door verschillende accessoires te combineren – zoals o.a. lijstjes, vaasjes, beeldjes – creëer je steeds weer een ander ‘stilleven’.  Gras onder je Voeten is een webshop met unieke baby en lifestyle producten en hier wordt hij dan ook vaak verkocht als handig rekje boven de commode in een kinderkamer. En vandaag mag ik dus i.s.m. met hen een String Pocket naar keuze weggeven. Benieuwd waar jij hem voor wilt gebruiken!

GIVE AWAY! Hoe doe je mee?

 • Kijk op de site van Gras onder je Voeten welke kleur String pocket jij zou willen.
 • Plaats een nieuwe eigen foto (waar je hem zou willen hangen bijv. )of plaats een foto van dit blog op Instagram met #ensuuswinastring. Of deel het bericht op Facebook + laat weten welke kleur je zou willen winnen
 • Volg Gras onder je Voeten op Facebook en/of Instagram
 • Volg &SUUS op Facebook en/of Instagram

Delen/taggen van andere hoeft niet, maar zou natuurlijk wel heel fijn zijn 🙂

De winnaar wordt woensdag 24 februari bekend gemaakt. Good luck!

———————–Win a String Pocket ——————————–

GIVEAWAY ! How to participate ?

 • Visit the website of Gras onder je Voeten for what color String pocket you would like.
  Place a new own photo photo, or a photo of this blog) on Instagram with #ensuuswinastring and let us know what color you would like to win.
  Follow “Gras onder je voeten”  on Facebook and / or Instagram
  Follow & SUUS on Facebook and / or Instagram

The winner will be announced Wednesday, February 24 . Good luck!

&SUUS | www.ensuus.nl | String Pocket | Give Away | Shelf &SUUS | www.ensuus.nl | String Pocket | Give Away 5 &SUUS | www.ensuus.nl | String Pocket | Give Away | ShelfPictures by @&SUUS Suzanne de Jong

11 Comments

 1. Wieneke 14 februari 2016

  Heel erg leuk! Ik heb een stukje muur die ik erg leeg vind en wist niet goed wat ik er mee wilde. Tot nu! Wil ik meteen weten hoe dat leuke plantje heet!

  Beantwoorden
 2. Anita H. 14 februari 2016

  Wow, echt gaaf. Ik ga voor de versie Grijs/grijs.

  Beantwoorden
 3. Judith 15 februari 2016

  Wauw, de combinatie essenhout/wit is erg mooi. Ik zou voor die variant gaan en hem in de kinderkamer ophangen. Een goede en mooie oplossing voor de boekjes en kleine decoratie die nog een plekje nodig hebben. Het aankleden van de wanden vind ik nog lastig maar dit wandrek zal een hele mooie aanvulling zijn. Complimenten voor de mooie foto’s! Ik volg jullie op beide sociale media. X, Judith

  Beantwoorden
 4. Denise 15 februari 2016

  Wauw, wat een gave giveaway! En ontzettend leuke blogsponsor, wat een mooie spulletjes verkoopt grasonderjevoeten! De witte string pocket lijkt me prachtig staan in Wolf haar kamertje 🙂 of natuurlijk in de woonkamer, aangezien ons tomado rekje is gesneuveld hihi. Ik doe mee op ig! Fijne nieuwe week 🙂

  Beantwoorden
 5. Reggy 15 februari 2016

  Wat een geweldige giveaway! We wonen nog niet zo lang in ons huisje dus een extra wandplank zou heel goed passen. 🙂 Wij doen mee!

  Beantwoorden
 6. Elsmarije 16 februari 2016

  Super nice!!! Ik ben momenteel druk bezig met de peuterkamer van mijn dochtertje. Met als uitgangspunt de groene biedemeijer kast (die niet door het trapgat paste, dus eerst doormidden is gezaagd door manlief en vervolgens weer in elkaar is gekit en geschilderd) en de flamingo’s. Ik heb de prachtige Lilipinso Flamingo poster en de veren stickertjes al bij Grasonderjevoeten gescoord, samen met de opbergdozen van Done by Deer. Ook heb ik al lieve accessoires gescoord van a little lovely company (appellampje, ijsjeskusssen en ijshaakjes). Het enige wat nog mist: een te gek wandrek… Ik vind het esssenhout-witte wandrek helemaal super! Het zou een plekje krijgen boven de verwarming. Zelfs de zon is het er mee eens, want die heeft het plekje in de spotlight gezet (zie mijn foto op instagram) 🙂

  Beantwoorden
 7. Roos 21 februari 2016

  Oh, deze zijn zo gaaf… <3
  Vanmiddag maar even een foto'tje maken van die akelige lege wand waarvoor ik nog iets zoek!!

  Beantwoorden
 8. Wouter 23 februari 2016

  Wat een leuk rekjen! Ik heb al een heleboel spulletjes die ik erop zou zetten 🙂 en het past ook een beetje overal heh in je bureau, living in de hal, kinderkamer zelfs de keuken!

  Beantwoorden
 9. Valerie 23 februari 2016

  Hoi hoi, wat een onwijs leuke winactie! Ik volg nu jullie allebei op Instagram omdat ik geen facebook heb, en mijn profiel is privé.
  Ook kan ik geen foto sturen voor de plek waar ik het zou willen hangen omdat… Ik dit kado aan mijn nicht zou willen geven die pas haar tweede kindje op de wereld heeft gezet!
  Ze is altijd heel erg creatief en heeft vast al allerlei mooie/leuke ideeen om dit kastje op te hangen. Ik zou dan de kleur eikenhout/wit het mooist vinden zo op de fotos te zien.
  Hoop echt te winnen en haar ermee blij te maken.
  XOXO

  Beantwoorden
 10. Nienke 24 februari 2016

  Deze, essenhout met wit, zou ik dolgraag willen winnen voor in ons nieuwe huis!! We moeten van onder tot boven & van binnen tot buiten nog álles doen en kopen en inrichten…dus zou heel heel welkom zijn!;)

  Beantwoorden
 11. Irene 24 februari 2016

  Oh, deze is mooi! Ik zoek voor de zolderkamer van onze zoon van 8 jaar nog iets moois en praktisch aan de wand. Een plek waar onze boswachter is spe z’n spullen in kwijt kan en dat er dan ook nog mooi uit ziet.
  En dan zou het pocket wandrek in essenhout met wit het mooist zijn. De kamer is verder wit, grijs met een een aantal accessoires in groentinten en een klein beetje hout. We zijn nog druk aan de klus, maar ik zal proberen de foto toe te voegen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *