&SUUS | Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Februari | www.dev.fernieweb.com/suus

Mijn leven in vierkantjes is een persoonlijk overzicht van de afgelopen maand: Februari. Een rubriek om even stil te staan bij de afgelopen maanden die toch al zo snel voorbij lijken te gaan.

Hi, It’s me 
IEK!! In februari heb je mijn hoofd wel heel vaak voorbij zien komen. Op televisie bij de uitzending van Eigen Huis & Tuin, waar ik de DIY klok maakte. Bijzonder om zo’n hele opname dag bij te wonen en wat is het gek om jezelf terug te zien. Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties en binnen 2 dagen zag ik al een klok voorbij komen (@bij_lotte) op Instagram. Hoe leuk is dat ?! Mocht je zelf aan de slag willen gaan, hier vind je de werkbeschrijving. Ook stond ik voor de camera van Lin & Honingh en ben ik blij met het eindresultaat van de foto’s en het interview. Meer hierover kun je hier lezen. Ik bracht ook nog een bezoek aan het persvent van Sissy Boy en in dit blog liet ik jullie zien waar ik in huis werk en mijn blogs schrijf.

Best gelezen blog:
Beste gelezen blogpost: De String Pocket Give Away actie 🙂 Maar dat is niet helemaal representatief dus het blog daarna ging over onze make over in de hal, die dauw blauw op de muren kreeg.

Wat deed ik? En wie is Inge?
Deze maand presenteerde ik een interieuradvies in Boskoop , dit plan wordt nu uitgevoerd. Ook de verloskundigen gingen akkoord met het moodboard en sfeervoorstel. Samen met een interieuradvies voor een jaren 30 villa in Bussum, ben ik daar nu het meest druk mee.  Voor Noordwijk en Amstelveen rondde ik 2 adviezen af, 1 voor een woonkamer en de ander een verbouwing van een zolder. Dit alles doe ik gelukkig niet helemaal meer alleen. Waarschijnlijk zul je de naam Inge  (@tis_inge op instagram) ook wat vaker voorbij zien komen. Inge zit sinds kort op de maandag gezellig bij mij aan de keukentafel en helpt bij alle interieur projecten. En daar ben ik zoooo vreselijk blij mee. Inge deed dezelfde opleiding als ik, we delen de passie voor wonen en we snappen elkaars sarcastische humor.

Prive:Eerste terrasje, vakantie, Elsa en Youtube
Naast werk natuurlijk ook leuke privé momenten. Afgelopen weekend konden we al een beetje van het voorjaar genieten. Zaterdag waren we in Haarlem en hadden we ons eerste terrasje-van-dit-jaar moment . Zondag konden we pasgeboren geitjes de fles geven, op de boerderij die ook een terras in de zon heeft (yay!) Dat was op de laatste dag van Evie haar voorjaarsvakantie. Bram vind het maar niets dat zijn grote zus weer naar school moet, hij vond het wel gezellig dat ze er de afgelopen week elke dag was. Ze spelen nu ook zo lief.  Evie mag Bram opmaken, een Elsa pruik op doen en hij vind het allemaal wel prima. Bram met haar is sowieso wel eens leuk om te zien 🙂 En Evie lijkt in een korte periode wel 5 jaar ouder te zijn geworden. Ze neemt (zonder dat wij het mogen zien) sinds kort ook “joetjoep” filmpjes op, die haar vader inmiddels echt op Youtube heeft gezet. Wil je ze ook bekijken? Hier kun je ze vinden. Zal ze leuk vinden, want we moeten steeds zeggen hoeveel mensen het gezien hebben. Ik vind ze echt hilarisch en kan de filmpjes wel blijven bekijken. Maar goed, ik ben ook redelijk bevooroordeeld 🙂

&SUUS | Moodboard | Interieur advies Villa Boskoop | www.dev.fernieweb.com/suus
Moodboard Interieuradvies Boskoop
&SUUS | Eigen Huis & Tuin | DIY Klok
De klok die ik maakte bij Eigen Huis & Tuin
&SUUS | Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | DIY klok
De klok die Lotte https://www.instagram.com/bij_lotte/ maakte n.a.v. &SUUS werkbeschrijving
&SUUS | Aan de keukentafel | TOOU | www.dev.fernieweb.com/suus |
Werkplek aan de keukentafel
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus Sissy Boy SS16 | Pers event
Sissy Boy persontbijt
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Ons Huis | Halgeheimen | Dauwblauw
Nieuwe kleur in de hal
&SUUS |Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Februari | Werkplek aan de keukentafel
Werkplek aan de keukentafel (foto Bart Honingh)

 

&SUUS |Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Februari | Werkplek aan de keukentafel
Interview en fotoshoot Lin & Honingh
&SUUS |Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Februari |
Samen Elsa spelen 🙂
&SUUS | Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Februari | www.dev.fernieweb.com/suus
Family selfie, eerste terrasje 2016 Haarlem

 

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.