Slaapkamer | Inspiratie | Bohemian Romantisch | Losari

&SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | LosariDit is niet onze slaapkamer, maar we zijn er wel weer aan begonnen. Er waren nog steeds wat dingetjes nooit goed afgemaakt. De vloer en de muren waren 2 jaar geleden wel al wit geschilderd en mijn vriend maakte zelf een soort walk in closet. Met alleen wat hout en bamboe in de details een heerlijke frisse, lichte plek. Bohemian Romantisch is wel de stijl die dat het beste omschrijft.

Verschillende stijlen
Ik hou van verschillende stijlen en dat heeft zijn voor- en nadelen. Voor mijn werk als interieur stylist is het juist fijn. Ik kan mij makkelijker verplaatsen in veel verschillende mensen (en wensen) en ben dus niet aan 1 stijl gebonden. Het mixen van verschillende stijlen geeft ook meer persoonlijkheid aan een interieur. Maar het kan soms ook vervelend zijn….Voor mijn vriend bijvoorbeeld 🙂 Zo kan ik opeens roepen dat ik al die lieve pastel tinten zat ben en een industrielere/stoerdere woonkamer wil creëren.

Wit of toch wat kleur?
Maar over de stijl in de slaapkamer zul je mij niet zo snel horen. Die heb ik het liefst gewoon heel erg fris en licht. En eigenlijk ook het liefst zo wit mogelijk, zoals je ook hier en hier kunt lezen. Nu we toch bezig zijn met de slaapkamer dacht ik een klein beetje iets anders te doen. Toch een kleurtje. Weliswaar een licht kleurtje, maar niet alles wit. De verf was al bijna besteld. Totdat ik op deze site in Australië terecht kwam: Losari . Nu wil ik het denk ik gewoon wit laten. Denk ik 🙂

+++++

English Summary: We are again busy changing the bedroom. I like different interior styles , but for our bedroom that’s always the same. I like that to be fresh and light,  and actually I prefer it as white as possible , as you can read here and here . Now we’re busy with project bedroom I thought to do a little something different. Maybe a soft toned color, for once  not all white. The paint was almost ordered . Until I came across this amazing webshop in Australia: Losari . Now I want it white again….I think 🙂

&SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus |Losari

&SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | Losari &SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | Losari &SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | Losari &SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | Losari &SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | Losari

&SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus |Losari

&SUUS | Slaapkamer Inspiratie | Bohemian Romantisch | www.dev.fernieweb.com/suus | Losari

Pictures by http://www.losari.com.au

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.