&SUUS | Flower Friday | www.dev.fernieweb.com/suus | Tulpen |

Flower Friday, de categorie voor een paar foto’s van bloemen in ons huis. Altijd op vrijdag, om gezellig het weekend in te luiden. Nothing more, nothing less. Met vandaag in de hoofdrol: Tulpen.

Mand vaas?
Deze keer prachtige fel gekleurde tulpen met een wit randje. De tulpen staan in een smalle vaas en deze plaatste ik in de….tja, wat is het? Een mand vaas?! Deze vulde ik verder met stoere takken zoals bloesem en magnolia. Voor de rest haalde ik alle andere spulletjes van het dressoir, omdat de mand met bloemen zo mooi uitkomt tegen die zwarte muur. Meer ideeën m.b.t. bloemen? Op Instagram deel ik foto’s van bloemen onder de #ensuusflowers of neem een kijken onder Flower Friday. Gezellig weekend allemaal!

&SUUS | Flower Friday | www.dev.fernieweb.com/suus | Tulpen |

&SUUS | Flower Friday | www.dev.fernieweb.com/suus | Tulpen |

&SUUS | Flower Friday | www.dev.fernieweb.com/suus | Tulpen |

&SUUS | Flower Friday | www.dev.fernieweb.com/suus | Tulpen |

Pictures: @&SUUS Suzanne de Jong

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.