&Leuk! | Lila | Breda | Shoptip

&SUUS | Favoriete | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda

 

Breda, ik word vrolijk van jou! Gisterenochtend moest ik in Breda zijn voor een interieuradvies. Een aardig stukje rijden, maar dat vind ik niet erg. Beetje voor je uit turen, muziekje keihard aan, het klinkt bijna als ontspanning 🙂  Na een super leuk gesprek en een kop koffie bij een vriendin, deed ik nog een snelle stop in mijn lievelingsstraat van Breda. De Wilhelminastraat / Ginnekenweg. Een paar interieurwinkels ingedoken en ik heb er sinds gisteren een favoriete winkel bij: Lila the Store.

Lila the Store
Zo’n witte vloer en inrichting vraagt er gewoon om even naar binnen te lopen. Ik had helaas niet zoveel tijd, maar kom zeker nog een keer terug in deze heerlijke lichte winkel. Een totaalconcept van schoenen, kleding, sieraden en interieur accessoires. Prachtige Italiaanse schoenen, kleding met merken zoals Ruby Tuesday, Femme du Sud en Samsøe & Samsøe en voor de interieur liefhebbers zag ik o.a. House Doctor, House in Style en Uashmama. Daarnaast kun je achter in de winkel (met uitzicht op de binnentuin) ook nog genieten van een kop koffie met wat lekkers erbij. Of je parkeert er je man en/of kinderen (er is ook een kinderhoek :-))

Lila – The Store – Wilhelminastraat 12

&SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda

&SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda

&SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda &SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda &SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda

&SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda

&SUUS | &LEUK! | www.dev.fernieweb.com/suus | Shoptip | Lila the Store | Breda

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.