Flower Friday | DIY | Doorgedraaide Franse tulpen voor Pasen

 

&SUUS | Flower Friday | DIY Doorgedraaide Franse tulpen voor Pasen | www.dev.fernieweb.com/suus |

Hoe simpel kan het zijn? Deze prachtige Franse tulpen hebben niet veel nodig om met Pasen de show te stelen in huis. Na de simpele Pasen DIY van vorige keer, ook vandaag een ‘simpel in zijn eenvoud’ manier van “bloemschikken”.

Doorgedraaide tulpen
Franse tulpen hebben altijd iets melodramatisch. Deze bloemen gaan niet een beetje hangen…nee ze hangen gelijk met volle overgave. Normaal gesproken vind ik dat juist heel erg mooi, maar in deze brede vaas hingen ze er een beetje verloren bij. Ik draaide de lange bloemen daarom in de vaas zelf en dat gaf dit bijzondere resultaat: … de doorgedraaide Franse Tulp. En nee, No tulips were harmed during this photoshoot 🙂

Bloemen met of zonder opsmuk?
More is more past eigenlijk het beste bij mij 🙂 Maar wat betreft bloemen vind ik dat die al zo mooi zijn van zichzelf, dat het weinig opsmuk nodig heeft. Voor de foto en Pasen voegde ik wat veertjes en eitjes toe, maar voor mij persoonlijk vind ik dat geen succes. Ik ben wel heel erg benieuwd welke jouw voorkeur heeft. Bloemen met of zonder opsmuk?

Geniet van de zon morgen en het extra lange Paasweekend!

Meer mierzoete simpele Pasen DIY’s? Deze vind je in dit blog, die ik in samenwerking maakte met mooiwatbloemendoen.nl

 

—–

English summary: I always found French tulips so melodramatic. These flowers do not hang a little … no hang they hang with full dedication . Normally I just like that, but in this broad vase they hung a little lost . I turned the long flowers therefore n ithe vase itself and that gave this remarkable result: … Twisted French Tulips. And no, No tulips were harmed during this photo shoot 🙂 How simple can it be ? This beautiful French tulips do not need much to steal the show at Easter at home .Happy Easter weekend all!

&SUUS | Flower Friday | DIY Doorgedraaide Franse tulpen voor Pasen | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | Flower Friday | DIY Doorgedraaide Franse tulpen voor Pasen | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Flower Friday | DIY Doorgedraaide Franse tulpen voor Pasen | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Flower Friday | DIY Pasen doorgedraaide Franse Tulpen| www.dev.fernieweb.com/suus | Tafel met gekleurd onderstel

Pictures @ Suzanne de Jong

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.