Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Maart

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | maand maart | Moodboard

Mijn leven in vierkantjes is een persoonlijk overzicht van de afgelopen maand: Maart. Een rubriek om even stil te staan bij de afgelopen maanden die toch al zo snel voorbij lijken te gaan.

De boel de boel, moestuintjes en favoriete feestdag van Bram
Maart afsluiten vind ik altijd een fijne…het is weer april. We zijn aangekomen bij de leukste maanden….de lente is begonnen!  Zo zijn de moestuintjes weer een serieus project van Evie en haar vader, de tuin wordt lente klaar gemaakt en we hebben zelfs al kunnen genieten van onze 1e dag strand. Vorig paasweekend stonden er eigenlijk allemaal zaken op de planning. Werk, familie maar ook project slaapkamer en heel veel achterstallig onderhoud in de huishouding. Na drukke (werk) weken kozen we voor ontspanning en familietijd. Ja, ik kan dat dus…de boel de boel laten en de deur achter mij dicht trekken. Volgens mij ben ik daar als vrouw best wel redelijk uniek in 🙂 Wel jammer dat het ‘probleem’ nog steeds bestaat als je terug komt, maar daarentegen heb ik er mooie momenten voor in de plaats gekregen. We vierde Pasen op het strand en zochten eitjes bij ons in de buurt. De eerste keer voor fanatieke Bram, ik denk dat dit zijn favoriete feestdag wordt 🙂

Best gelezen blog afgelopen maand:
Beste gelezen blogpost: Persoonlijk: Blog op de schop en over mijn interieuropleiding
Van de veranderingen voor mijn blog merk je alleen nog niet veel. En dat klopt 🙂 Ik ben nu voornamelijk aan het opschonen en probeer een paar vaste rubrieken te houden.

Enkele &SUUS highlights:

 • – Een interieuradvies in Breda combineerde ik met een bezoek aan een te gekke    nieuwe winkel Lila the Store, waarover je hier meer kunt lezen.
 • – 25.000 volgers op Instagram
 • – Presentatie van de 5 nieuwe IKEA collecties,waarover ik blogde op Fabmama
 • – Bloggersmeeting met 5 inspirerende collega’s in Rotterdam (zie blog gisteren)
 • – Voor de sofacompany stylede ik een bank in de nieuwe showroom in Amsterdam, daarover later meer.
  – Er waren veel bloemen post op het blog afgelopen maand, deze vind je hier
 • – &SUUS is sinds deze maand een officieel Erkend Leerbedrijf!

Waar zijn we mee bezig:

 • – Voorstel voor project Bussum en verloskundigenpraktijk zijn goedgekeurd, nu verder met de uitvoering.
 • – Voor lopende project Boskoop is het wachten op de wat grotere meubels.
 • – Nieuwe opdrachten: meer sfeer in bestaande lunch gelegenheid in hartje Utrecht & een woon/eetkamer advies Zeist, die meer een wauw! gevoel willen creëren.
 • – De afgelopen maand was ik voor  2 uur ‘ Quick Win’ adviezen  in Hilversum en Amsterdam. Zo ontzettend leuk om dat te doen naast de langer lopende projecten.

 

&SUUS | Interieur advies jaren 30 Villa Bussum | www.dev.fernieweb.com/suus | Moodboard Interieur advies
Moodboard voor interieuradvies Bussum
&SUUS | Moodboard | Verloskundigenpraktijk Alphen aan den Rijn | Interieur advies | www.dev.fernieweb.com/suus
Moodboard Verloskundigenpraktijk Alphen aan den Rijn
Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Maart | Wachtruimte en kantoor Verloskundigenpraktijk
Wachtruimte en kantoor Verloskundigenpraktijk
Heel veel bloemen op het blog afgelopen maand
Heel veel bloemen op het blog afgelopen maand

image_1

image_6
Parqiet Rotterdam bloggersbijeenkomst
Presentatie IKEA limited collections
Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Maart | Strand
Pasen op het strand
Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Maart | Parqiet Rotterdam
Interieur advies Zeist, dit kacheltje mag blijven!
Project slaapkamer….bijna klaar!

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.