Project slaapkamer | Welke kleur?

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | 3

Project slaapkamer, daar hebben jullie mij al vaker over gehoord. Bijna 2 jaar geleden zijn we er aan begonnen. De vloer werd wit geschilderd, mijn vriend maakte eigenhandig een inbouwkast met een houten muur en een houten bedombouw. Maar we maakten het nooit echt af. Zoals wel vaker bij ons!

Kleine verbouwing
Een paar weken geleden opperde ik om toch echt eens die kamer af te maken, met mijn beloofde bureautje en een lamp bij het kasten gedeelte (want ‘s avonds je kleding uitzoeken met de zaklamp van je telefoon is niet echt ideaal). Van kleine ‘afmaak’ klusjes, gingen we opeens naar een halve verbouwing. Zo bedacht mijn vriend dat hij dan ook graag schuifdeuren voor de inloopkast wilde hebben en ik had een leuk idee voor een gestuct hoofdbord.  Dat behang wat we beiden nooit mooi hebben gevonden trokken we er ook maar gelijk af. Tja en als we dan toch bezig zijn dan krijgen alle muren,  kozijnen en de vloer nog een nieuw likje verf. Je begrijpt nu waarom we nog niet klaar zijn 🙂

Fris wit
Ik hou van fris witte slaapkamers en daar heb ik in de loop der tijd al heel wat over geschreven. Wit als in pasgewassen, schone witte lakens, fris je bed uitstappen…blablabla Dit vind ik overigens nog steeds. Mijn vriend wilde wel iets met kleur en ik wilde het gestucte blok meer diepte geven door een klein beetje kleur. Maar welke kleur?

Spannend…kleur!
Een veel gestelde vraag als ik aan het werk ben als interieurstylist. Mensen vinden het toch een beetje eng of spannend om een hele muur te voorzien van een nieuwe kleur. Maar toen was daar de Flexa kleurentester. Ik maak graag even ongegeneerd reclame voor dit innovatieve product. Mijn ‘innovatiemanagement’  hart van vroeger ging er harder van kloppen 🙂  Super goed bedacht toch! Direct in een rolletje, dus geen gedonder met een kwast en bakje, nee hoppa je rolt het zo op de muur. Ik vind het geniaal. Onderstaande foto plaatste ik dan ook een tijdje geleden op Instagram en er werd al direct enthousiast op gereageerd. Dit zijn de 3 (subtiele) kleuren waar wij tussen hebben gekozen (vlnr. Soft Pearl, Stylish pink en Sandy Beach)

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | Soft Pearl - Stylish Pink - Sandy Beach

DIY met de Flexa kleurentester

Na het testen op de muur, heb ik samen met Evie de rolletjes uitgerold op canvas doeken. Deze doeken gebruik ik nu voor kleurstalen voor mijn werk. Kleur op een iets groter vlak spreekt toch meer tot de verbeelding dan zo’n klein staaltje. Voor Evie had ik er 1 apart gehouden die zij mocht schilderen en op tekenen. Zo hebben we een kunstwerkje van haar in de slaapkamer die helemaal bij de kleur op de muur past 🙂

Ik hoop dat dit weekend project slaapkamer echt eens helemaal af komt en uiteraard volgen dan foto’s met welke kleur het is geworden. Welke kleur denk je? 🙂

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | Soft Pearl - Stylish Pink - Sandy Beach

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | Soft Pearl - Urban Taupe | Stylish Pink| Flexa

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | 2

&SUUS | Project slaapkamer | Flexa kleurentester | www.dev.fernieweb.com/suus | 6

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.