Snor voorjaarsfeest | Bloggersmarkt

Bloggersmarkt &SUUS

” Vraag mij niet hoe het kan, maar profiteer ervan” 🙂 Zondag 24 april vind je mij en veel andere bloggers op de bloggersmarkt van het SNOR voorjaarsfeest in Utrecht. Wat houdt een bloggersmarkt in en wie kun je er nog meer vinden?

Snor voorjaarsfeest 
In samenwerking met Kitsch Kitchen organiseren Anki & Lonneke een Bloggers markt die zal plaatsvinden op het ” Snor Voorjaarsfeest ” in Utrecht. Op deze bloggersmarkt heb ik ook een kraampje. Uiteraard ben ik niet alleen,  Ida , Marlous , Marij , Mickey en Anja zullen ook aanwezig zijn. Het evenement vindt plaats in ‘ Molen de Ster “op zondag 24 april 12.00-18.00 . Naast de bloggers markt  is er nog veel meer te doen op dit evenement. Uitgeverij Snor zal acht nieuwe boeken lanceren, er zijn workshops, muziek en uiteraard  drankjes, eten en muziek ! Het snorfeest vind plaats op terrein Molen de Ster, op minder dan tien minuten lopen van het Centraal Station in Utrecht. Je kunt er gratis parkeren op zondag. Een kaartje kost in de voorverkoop 3,- (kinderen tot en met 6 jaar zijn gratis). Aan de deur kost een kaartje 5,-. Voor meer info over ” Snor Voorjaarsfeest “ klik hier. 

&SUUS kraampje
Een verzamelaar, zo noemt mijn vriend mij vaak genoeg. Ik heb altijd wel het idee dat ik iets ergens voor kan gebruiken. Voor een foto styling, of een binnenkijker…wat inhoudt dat onze zolder uitpuilt van de ‘Styling’ spullen. Deze spullen, plus 2dhands kinderkleding en wat items uit de &SUUS webshop zal ik meenemen naar Utrecht.

Kom je ook even gedag zeggen? Gezellig!

Deze foto’s zijn van het blog over het SNOR festival van afgelopen jaar. Dit wordt een feest, dus iets kleiner maar niet minder leuk 🙂

&SUUS | Snor | Festiva | l www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemen

&SUUS | Snor | Festiva | l www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemen &SUUS | Snor | Festiva | l www.dev.fernieweb.com/suus | Bloemen

Pictures by @SUUS Suzanne de Jong

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.