Nieuw in de shop | Bohemien kleed en kussens

 

 

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus |  ensuusshop | Bohemien Vloerkleed en kussens | BOHO 5

Herinneren jullie dit geweefde wandkleed van afgelopen week nog? Ik ben op zoek gegaan naar de producent en vond er ook dit een bijpassend Bohemien kleed en kussens bij.

Ik ben geen echt webshop type, maar vind het leuk om soms wat mooie dingen erin te zetten. Dat vind ik dus ook van dit vloerkleed en kussens. Vanavond en morgen zal ik alles toevoegen in de &SUUS shop. Dus wil je voor de zomer een beetje meer het IBIZA – Boho stijltje in huis halen, dan kan dat met deze accessoires. Het kleed is trouwens ook lekker groot 240 x 180 en heerlijk zacht. Bij ons thuis werd het kleed dan ook enthousiast ontvangen door Evie en Bram. Mijn andere kleden, die je hier en hier kunt zien zal ik meenemen naar de Bloggersmarkt volgende week, waar je hier weer meer over kunt lezen.

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus |  ensuusshop | Bohemien Vloerkleed en kussens | Boho &SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus |  ensuusshop | Bohemien Vloerkleed en kussens | Boho &SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus |  ensuusshop | Bohemien Vloerkleed en kussens | boho

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus |  ensuusshop | Bohemien Vloerkleed en kussens | Bloemen

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.