In de media | Telegraaf | woonbloggers interview

&SUUS | In de krant | www.dev.fernieweb.com/suus | telegraaf

Super trots ben ik…. afgelopen weekend stond ik namelijk in de krant!  In de woonbijlage van de Telegraaf met een interview Tips & Tricks van woonbloggers.  Hierbij foto’s van het artikel voor degene die het na willen lezen.

Telegraaf 
Gewoon in de krant met mijn gezicht, eigen foto’s en 2 pagina’s interview. Ik vind het wel niet wat 🙂 In het artikel vertel ik over onze de woontrends, tips en tricks en hoe deze bij ons thuis zijn toegepast. Wel jammer dat de foto credit van mijn profiel foto niet is doorgekomen. Deze is gemaakt door Bart Honingh. Op televisie…..en nu in de krant…..what’s next 🙂

 

&SUUS | In de krant | www.dev.fernieweb.com/suus | telegraaf &SUUS | In de krant | www.dev.fernieweb.com/suus | telegraaf

&SUUS | In de krant | www.dev.fernieweb.com/suus | telegraaf 7

 

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.