Lancering rugzak Little Legends

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Swaen

Super trots op mijn zusje, Kim de Jong. Zij lanceerde gisteren haar eigen label Little Legends rugtas. Een spannende tijd ging hier aan vooraf. Het ontwerp, aanpassingen op de monsters die binnen kwamen, weer veranderen en veel wachten. Afgelopen week was het zover….De Little Legends Zwanen en Wasbeertjes rugtassen zijn gearriveerd!

Trots op dat kleine zusje
Kim koos een paar jaar geleden ook voor haar passie en begon haar eigen tassen agentschap 4yourstore, met in haar achterhoofd de droom om zelf tassen te ontwerpen. In de tussentijd werd ze zwanger en lanceerde zij (toen hoogzwanger!) samen met haar vriend Jeroen een nieuwe kinderschoenen & accessoires webwinkel Little Legends. Onder dit label zijn de tassen nu ook geproduceerd.

Stevige rugzakken
De polyester rugzakken zijn stevig, van een goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Ze hebben een extra netvakje met elastiek voor een drinkbeker en of fles. Verder heeft de rugzak een extra ritsvak met naamlabel erop, altijd handig voor op school of voor op de crèche. Iedere rugzak heeft gewatteerde en verstelbare schouderbanden voor extra draagcomfort. De leeftijd voor deze rugzakken is vanaf 0 t/m ongeveer 6 jaar.

Cadeautje!
Uiteraard schoot ik wat foto’s van deze nieuwe collectie: Zwanen en Wasbeer. Om dit leuke nieuws te vieren, mag ik 4 tassen weggeven. Je vindt alle specificaties hier en het enige wat je hoeft te doen is Little Legends en &SUUS wel ergens te volgen. Op Facebook hier en/of op Instagram hier en natuurlijk laten weten welke rugtas je zou willen winnen. Tag een vriend of vriendin in je bericht en jullie maken samen kans. Omdat delen eigenlijk nog leuker is 🙂

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Raccoon

&SUUS | Little Legends rugtassen | www.dev.fernieweb.com/suus | Backpack Racoon &SUUS for Little Legends | backpack Swaen detail &SUUS for Little Legends | backpack Swaen &SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Raccoon

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Raccoon

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Swan

 

 

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.