Winnaars | Give away | Little Legends rugtas

Winnaars | Give away | Little Legends rugtas |

 

Het heeft even geduurd, maar de 2 (of eigenlijk 4 winnaars) van de Little Legends rugtassen zijn bekend. Zoals je hier kunt lezen, zijn deze tassen ontworpen en geproduceerd door mijn zusje. Voor deze Give Away mocht je ook iemand taggen, die dan ook 2 tasjes zou winnen. En wie kan zichzelf en een ander blij maken met deze gloednieuwe tassen?

———————————————————

Thea Boersma (Facebook)
& Studio Klein Geluk (Instagram)

Jullie zijn de gelukkige winnaars, wanneer je even een mailtje stuurt naar mijn zusje op info@4yourstore dan gaat het helemaal goed komen. Heel veel plezier met de tassen en het weggeven 🙂

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Raccoon

&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Little Legends | Backpack | Swaen

&SUUS | Little Legends rugtassen | www.dev.fernieweb.com/suus | Backpack Racoon

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.