Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | Mei

&SUUS | Persoonlijk | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suusMijn leven in vierkantjes is een persoonlijk overzicht van de afgelopen maand: Maart. Een rubriek om even stil te staan bij de afgelopen maanden die toch al zo snel voorbij lijken te gaan.

Te druk is voor sukkels.
Vorige maand heb ik voor het eerst geen “Mijn leven in vierkantjes gedaan” Ik kwam er niet aan toe, ik was te druk. Dat ik druk ben hoor ik mezelf de hele tijd zeggen. Het is ook waar, maar het krijgt iets negatiefs. Ik begin daardoor een beetje een hekel aan mezelf te krijgen.  Dus, ga ik dat veranderen. Ik kocht een boek: ” nooit meer te druk” op schiphol toen we op weg waren naar Kos. En………ik kwam er niet aan toe 🙂  Vandaag een nieuwe poging, want dan vertrek ik samen met een vriendin een paar dagen naar Ibiza…ja, zonder kinderen. Dus met dat boek zal het wel goedkomen. En voor de rest lekker zonnen, relaxen, slenteren, zwemmen, eten en drinken. Klinkt goed toch! Om vervolgens helemaal zen terug te komen.

Terugblik mei
Toch nog even een kleine terugblik, want mei was weer een bijzondere maand. Met veel nieuwe interieur projecten, maar ook een paar mooie projecten die we hebben  kunnen afronden. Leuk dat we deze maand gewerkt hebben aan wat stoere industriële  interieurs. Ik combineerde werk en privé ook door een nieuw project in Groningen te combineren met een weekendje Groningen met z’n 4’tjes. We zaten in een super leuke B&B en wat is Groningen een ontzettende leuke stad.

Een paar dagen Griekenland met ons gezinnetje en de zon mee teruggenomen naar Nederland voor wat dagen strand. Evie had haar eerste echte balletvoorstelling en ik moest al huilen toen ze nog op moest komen 🙂 En vanochtend weer (stiekem toen ze het niet zag) toen ik haar uitzwaaide naar school. Ik ga jullie missen. X

image &SUUS | Travel | Griekenland Kos | www.dev.fernieweb.com/suus | Kipriotis Village_

image

image image

 


image

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.