Winner | Give Away

Give-awayHR-ElineVisscherFotografie-4

 

Jawel, vanuit alle inzendingen (man, wat waren dat er veel) is er een winnaar die alles taked 🙂 Iedereen enorm bedankt voor de leuke reacties en vele deelnames . Natuurlijk Eline x 2, Nellianna en Anne – Britt bedankt voor het beschikbaar stellen van deze te gekke prijzen. En wie er met deze prijzen vandoor gaat is……….

 

MAMA MINE (op Instagram) Van harte gefeliciteerd, jij wint onderstaande prijzen. Wil je contact met ons opnemen voor het versturen van de prijzen en maken van een afspraak voor de fotoshoot? Email: info@dev.fernieweb.com/suus

  • FrankeySue: April 11 spiegel ijsje zoals op de foto
    Snowpuppe: De prachtige nieuwste lamp (ook zoals op de foto)
    Roomblush: 2 gelijke rollen behang naar keuze
    &SUUS: E-design interieur advies voor jouw baby of kinderkamer
    Eline Visscher Fotografie: Mini foto shoot met 15 hoge resolutie foto’s

 

Give-awayHR-ElineVisscherFotografie-8 Give-awayHR-ElineVisscherFotografie-10 Give-awayHR-ElineVisscherFotografie-11 Give-awayHR-ElineVisscherFotografie-12

Give-awayHR-ElineVisscherFotografie-7

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.