&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni

Mijn leven in vierkantjes is een persoonlijk maandoverzicht van de afgelopen maand: Juni. Een rubriek om even stil te staan bij de afgelopen maanden die toch al zo snel voorbij lijken te gaan.

Te druk is nog steeds voor sukkels
Vorige maand dit overzicht gelezen? Ik nam een boek mee naar vakantie in Ibiza, omdat dacht dat ik nu wel kon lezen zo zonder kinderen. Nou dat kun je zeker, maar ik had geen zin in dat boek. Ik wilde gewoon nergens mee bezig zijn en las liever de Linda, kletste teveel over weinig  (zo fijn…btw!) met vriendin Marieke of viel in slaap 🙂 Wat een heerlijkheid ….we zaten in een rustig en prachtig B&B aan 1 van de leukste strandjes van Ibiza.  Wel jammer dat we de zon niet wat langer hebben kunnen houden hier in NL.

Terugblik juni in 10  bullets 

  • Ik volgde afgelopen week een cursus SEO en daar werd verteld dat men graag in bullets leest. Zo here you are… 🙂 (Note: waarom zijn die bullets weg bij publiceren als je op de pc/laptop kijkt? anyone?)
  • Thuis komen bij je gezin na paar dagen weg….met stip op nummer 1.
  • We organiseerde de Give Away met de bescheiden naam The Best Give Away Ever, waarvan inmiddels de winnaar al bekend is.
  • Presentatie en afronding van projecten in Amsterdam en Gouda, ook het project in Groningen gepresenteerd, waarvan we de nu de uitvoering gaan doen.
  • Nadat ik een tijdje geleden al het plan had gepresenteerd, ging deze week het project voor de Verloskundigenpraktijk echt van start.Met het slopen van kozijnen en metselen van muren, de schilders zijn nu bijna klaar en de vloer wordt komende week gelegd.
  • &SUUS is ook actief op Snapchat (ensuus)  en je kunt hier de ontwikkelingen van bijvoorbeeld dit project op volgen. Ook heel veel onzinnige familieplaatjes (ik heb je gewaarschuwd)
  • Sinds deze maand verkopen we als eerste Nederlandse winkel de prachtige prints van Vissevasse en zijn er inmiddels al aardig wat verkocht. Degene met de Racefiets en meisje met ballonnen zijn het meest favoriet.
  • Best gelezen blogpost afgelopen maand: Die van de Give Away, logisch.

De meeste hartjes op Instagram? Onderstaande van de minibreak in Ibiza

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Ibiza

Nog 1 weekje school en dan hebben we vakantie. Evie is er aan toe, net zoals de rest van de schoolgaande kinderen als ik de verhalen op het schoolplein mag geloven. Ik heb nog 1 presentatie van een interieur plan en de installatie van de Verloskundigenpraktijk en dan ook vakantie. Maar eerst nog de verjaardag van de kleine man….2 jaar alweer!

De afgelopen maand in beeld:

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Moodboard Interieuradvies groningen
Moodboard project Groningen
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Moodboard Interieuradvies Utrecht
Moodboard van Amsterdam naar Utrecht
&SUUS | Moodboard Interieur advies Gouda | www.dev.fernieweb.com/suus |
Moodboard project Gouda

 

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Ibiza

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Ibiza

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Ibiza

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Ibiza &SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Ibiza

&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Vissevasse
Nieuw in de shop: Vissevasse prints
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Liefde
Terug bij de liefste!
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni|
Altijd blijven veranderen
&SUUS | Mijn leven in vierkantjes | www.dev.fernieweb.com/suus | maandoverzicht Juni| Vissevasse
Poppenhuisje Evie

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.