&SUUS | Kleuradvies | Visualizer | www.dev.fernieweb.com/suus | Flexa Visualizer | Woonkamer

Kleuren voor je woning uitkiezen kan knap lastig zijn. Voor een interieurstylist heel fijn, want daardoor komen mensen bij mij voor kleuradvies 🙂

Maar ook wanneer ik een bepaalde kleur adviseer, zijn sommige mensen nog steeds huiverig om een hele muur te schilderen. De een is ook wat beter in het visualiseren dan de andere. Ben je daar nu ook niet zo’n ster in, dan hebben we een app. Want waar is tegenwoordig nu geen app voor?

Visualizer
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben werk ik vaak samen met Flexa. En zij hebben sinds kort de Visualizer app vernieuwd. Het was al mogelijk om met je smartphone of tablet het effect van een nieuwe kleur in jouw woonkamer te zien. Sinds mei hebben ze video toegevoegd en kun je dit weer makkelijk delen via Social Media. Bij een kleuradvies laat ik dit ook vaak via deze app zien, waarna we direct een aantal kleurstalen bestellen.De App kun je gratis downloaden in de App Store https://itunes.apple.com/nl/app/flexa-visualizer/id862433220 of de Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.akzonobel.nl.flexa

Bij ons thuis
Wij hebben al een tijdje een zwarte muur in de woonkamer. Een mooi contrast met al het wit en met het grote voordeel dat de televisie niet zo opvalt. Soms wil je wel weer eens een andere kleur in huis, dus testte wij wat kleurtjes op het muurtje ernaast. Ik heb wat extremere kleuren uitgekozen zodat je goed kunt zien hoe de app werkt.

Bij jou thuis
Wil jij ook een andere kleur op de muur, test het dan eerst met de Visualizer app. Benieuwd hoe de kleuren er dan in het echt uit zien? Vraag hier de kleurstalen aan.

&SUUS | Kleuradvies | Visualizer | www.dev.fernieweb.com/suus | Flexa Visualizer | Woonkamer

&SUUS | Kleuradvies | Visualizer | www.dev.fernieweb.com/suus | Flexa Visualizer | Woonkamer

&SUUS | Kleuradvies | Visualizer | www.dev.fernieweb.com/suus | Flexa Visualizer | Woonkamer

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.