&SUUS | vtwonen blogazine 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Trots dat ik weer een plaatsje heb in het leukste woonblad van Nederland, vtwonen! Ook dit jaar is er weer een vtwonen Blogazine gemaakt, gevuld met de leukste favorieten van de bekendste medebloggers van Nederland.

&SUUS favorieten
Onder mijn favorieten o.a: het leukste lunchtentje , kinderwinkels en woonwinkels en natuurlijk aandacht voor de zelf geproduceerde rugtassen van mijn zusje Little Legends 🙂 Meer over de bloemen DIY over het maken van een raster voor een mooie verdeling in een vaas vind je hier. 

Wandkleed winnen?
Alle winacties in deze editie vind je hier: www.vtwonen.nl/win. Wij geven dit handgeweven wandkleed weg, dus ik zou zeker even een kijkje nemen!

Waar te koop?
Vanaf 13 september is het Blogazine los te koop in de winkel, maar je kunt het voor  € 5,95 bestellen via http://www.tijdschrift365.nl/vtwonen/blogazine2016

www.vtwonen.nl/win.

vtwonen blogazine

&SUUS | Nieuw in de shop | www.dev.fernieweb.com/suus |Rotan spiegel | Bloem

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.