Nominatie vtwonen Meet the Blogger award 2016

&SUUS Nominatie vtwonen meet the blogger award

Nou! helemaal in de gloria van deze bijzondere blog award nominatie en ik heb er niet eens een blog aan besteed. Je kunt alleen vandaag nog stemmen voor de Audience Award, dus een beetje laat is dat wel 🙂

Stem?!
Stemmen of niet, ik ben al enorm trots dat ik genomineerd ben als 1 van de Advanced Bloggers.Van de lieve reacties op Social Media, ben ik nog steeds aan het na gloeien 🙂 Mocht je nog willen stemmen op mij, of 1 van de andere dan kan dat hier: http://meettheblogger.eu/meet-the-blogger-audience-award-advanced/

De uitreiking zal plaats vinden tijdens het Meet the Blogger event op 30 september en 1 oktober in Amsterdam. Hier vind je meer informatie over event.

meet-the-blogger-audience-award

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.