Flower Friday | Binnenkijker Costes Zuiver

Binnenkijker &SUUS | Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus
Afgelopen week waren de rollen eens omgedraaid en was er een binnenkijker bij ons thuis. Dit keer voor een samenwerking tussen woonmerk Zuiver en kledingmerk Costes. Elisah van Interiorjunkie maakte de foto’s. Bijzonder leuk om mee te kijken welke hoekjes zij op de foto’s nam. Huis ‘s ochtends nog opgeruimd, verse bloemen gehaald en natuurlijk mijn beste glimlach opgezet  voor een foto van mij op het nieuwe Zuiver stoeltje.

In de praktijk

In de praktijk was het natuurlijk weer alles op het laatste moment. Schrok ik mij rot toen Elisah ook foto’s van de kinderkamers wilde maken. Daar stond alle troep 🙂 En door mijn fanatieke opruimen (lees, gooi alle losse rommeltjes en troepjes in een lade of kast) kon ik mijn make-up niet meer vinden. Ben dan ook erg benieuwd naar mijn geposeerde foto (make-up uiteindelijk wel gevonden hoor. Thank God!)

Leuk glimlachen…maar ondertussen staan er 5 mensen om je heen en denk je alleen maar: rug recht, buik in, tijdschrift in je hand, tijdschrift niet op zijn kop. Rok naar beneden, benen over elkaar of naast elkaar? Had ik toch niet die stoerdere laarsjes aan moeten doen?  Heeft ze nu wel mijn goede kant? Shit onderkin…kin omhoog, niet te want dan kijk je in mijn neusgaten……..Owja ook nog even leuk en spontaan lachen!

Snapshots
Omdat het zo opgeruimd was thuis maakte ik snel nog wat snapshots, voordat het huis weer werd overgenomen door kinderen en speelgoed. Op 6 oktober kun je de binnenkijker trouwens hier vinden op het blog van Costes. Voor nu een heel goed weekend!

PS. Iedereen enorm bedankt voor het stemmen voor de vtwonen MTB blog Award. Het heeft geholpen! &SUUS is door voor beide categorieën. Hoe cool is dat?! Nogmaals iedereen bedankt voor het stemmen en jullie support!

Binnenkijker &SUUS | Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | Flower Friday Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus|

 

&SUUS | Flower Friday | Binnenkijker Costes Zuiver.www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Flower Friday | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Flower Friday | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.