EVENT: Stijlvol Wonen huis | VTWDbeurs 2016

&SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus

Van een heel andere orde dan het vtwonen huis waar ik eergisteren over schreef, maar zeker niet minder mooi. Het tijdschrift Stijlvol Wonen liet dit jaar goed zien waar zij voor staan. Een stijlvolle woonkamer met een enorme inbouw kastenwand, een prachtige minimalistische badkamer en een sfeervolle slaapkamer.

Als interieurstylist krijg je natuurlijk ook altijd te maken met klanten met verschillende stijlen. Voor een project, waar het advies klaar voor ligt, zou dit de perfecte inspiratie zijn geweest. Rustig, stijlvol en tijdloos zijn termen waar je aan kunt denken. Neutrale kleuren, maar wel sfeervol en warm. Vaak worden er grote gebaren gebruikt en blijven kleine stylingelementen achterwege, of geclusterd op 1 plek. Dit zie je duidelijk terug in dit huis!

Slapen
De slaapkamer is overal rustig met een warme eikenhouten vloer, contrasten qua kleur (zwart/wit en blauwtint naast warm terra/roze kleur).De glanzende sprei, kussens en het vloerkleed onder het bed zorgen voor een luxere uitstraling. Ook hier is de basis tijdloos gehouden.

Badderen
De badkamer is vooral minimalistisch waarbij alle aandacht uitgaat naar het (fantastische) vrijstaande bad. Opvallende zwarte kranen en hier ook weer gebruik van een rijk materiaal zoals de marmeren wastafel.

Leven
In de woonkamer valt de enorme inbouwkast met openhaard op. Daar hoort natuurlijk een hele grote bank voor. Veel vierkante vormen zoals de bank, de kast (de vakken) en de losse stoeltjes. Er zijn voor ronde salontafels gekozen en ik vind het dan wel leuk om te zien dat deze vorm weer terug komt in de accessoires van de vakkenkast.

Zoals gezegd heel anders als het vtwonen huis, waarvan je het blog  hier kunt vinden. Maar dat maakt “interieur”  ook zo leuk, al die verschillende stijlen. Morgen zijn wij weer op de beurs te vinden. Misschien dat ik de andere huizen ook nog een beetje fatsoenlijk (zonder de vele mensen) op de foto kan krijgen.

&SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus

&SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus &SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus &SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus

&SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus &SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus &SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus &SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus &SUUS | vtwdbeurs2016 | Stijlvol-Wonen huis | www.dev.fernieweb.com/suus | ensuus

@pictures by Suzanne de Jong www.dev.fernieweb.com/suus

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.