Nominatie vtwonen Meet the Blogger award 2016

&SUUS Nominatie vtwonen meet the blogger award

Nou! helemaal in de gloria van deze bijzondere blog award nominatie en ik heb er niet eens een blog aan besteed. Je kunt alleen vandaag nog stemmen voor de Audience Award, dus een beetje laat is dat wel 🙂

Stem?!
Stemmen of niet, ik ben al enorm trots dat ik genomineerd ben als 1 van de Advanced Bloggers.Van de lieve reacties op Social Media, ben ik nog steeds aan het na gloeien 🙂 Mocht je nog willen stemmen op mij, of 1 van de andere dan kan dat hier: http://meettheblogger.eu/meet-the-blogger-audience-award-advanced/

De uitreiking zal plaats vinden tijdens het Meet the Blogger event op 30 september en 1 oktober in Amsterdam. Hier vind je meer informatie over event.

meet-the-blogger-audience-award

 

 

1 Comment

  1. C. Sanitair 19 september 2016

    Ik ga zeker stemmen, heel benieuwd of het gaat lukken! Succes <3

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *