Meet the Blogger vtwonen Award uitreiking

&SUUS-audience-blog-award-2016-flowers-www.dev.fernieweb.com/suus-

Afgelopen zaterdag was de uitslag van de Meet the Blogger vtwonen Blog Award in Amsterdam. &SUUS blog was dubbel genomineerd in de categorie Advanced Blogger.

En……….ik won de Publieksprijs in de Advanced Blogger categorie. Enorm, maar dan ook enorm trots en blij. Uiteindelijk doe je het maar voor 1 ding en dat is je publiek. Hoe stoer is het dat er überhaupt mensen zijn die voor &SUUS blog hebben gestemd en ik uiteindelijk de meeste stemmen binnen heb gehaald. Ik weet niet meer precies mijn reactie toen ik het hoorde, maar volgens mij was het een keiharde YES!!!!!! 😉

Beloning
Iets meer dan een jaar geleden zegde ik (na 12 jaar) mijn baan als procesmanager op. (zie hier) Slapeloze nachten heb ik er van gehad. Ontzettend dankbaar (erg klef woord, maar weet ook even geen andere 🙂 voor alles wat er daarna op mijn pad is gekomen. Hard gewerkt, veel geleerd! En nu een jaar later win ik gewoon de Blog Award van Nederland, die dus echt voelt als een beloning op mijn werk.

Judith van Joelix won de vtwonen award, van harte gefeliciteerd Judith. Na het uitbrengen van haar boek Urban Jungle Bloggers even tijd om bij te komen. In de beginnerscategorie won The Nice Stuff collector deze award en de publieksprijs ging naar de meiden van Prchtg. Allemaal van harte gefeliciteerd!

THX A MILLION
Bedankt lieve lezers, vrienden en familie voor jullie support, lieve berichtjes en felicitaties. Ik ben een echt een heel, heel blij mens! X Suzanne

PS. Enkele plaatjes van de Award en natuurlijk prachtige bloemen verzorgd door lieve Marleen van Flowermoment!
Stoel is van Zuiver en kun je hier meer over lezen.
Vissevasse prints zijn er nog een aantal van te koop in &SUUS shop

&SUUS | Winnaar publieksprijs | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers &SUUS | Winnaar publieksprijs | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers &SUUS | Winnaar publieksprijs | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers &SUUS | Winnaar publieksprijs | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers suus-audience-blog-award-2016-flowers-www-ensuus-nl-7 &SUUS | Winnaar publieksprijs | www.dev.fernieweb.com/suus | Flowers suus-audience-blog-award-2016-flowers-www-ensuus-nl-10

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.