&SUUS | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus | Bij ons thuis

Vorige week schreef ik er al hier over, de binnenkijker van Costes Fashion en Zuiver bij ons thuis. Het artikel staat inmiddels op het blog van Costes!

Het uitgebreide interview en meer foto’s kun je hier op de site van Costes vinden. De foto’s zijn gemaakt door Elisah van Interior Junkie. Leuk om te zien vanuit welke hoeken zij ons huis heeft gefotografeerd.

Slaapkamer
Ook onze slaapkamer heeft Elisah vastgelegd. Zo grappig…ik stelde foto’s en een blog steeds uit, omdat de slaapkamer nog niet helemaal af was. Maar als ik nu de foto’s zie, dan denk ik nou dat valt ook best wel mee. Ik merk dat ik daardoor wat minder snel blog, omdat het HELEMAAL af moet zijn. En eigenlijk is dat bij mij nooit, want je blijft altijd wel bezig. Dus note for myself: niet zo moeilijk doen 🙂

Zuiver
Voor de binnenkijker mocht ik de nieuwe Albert Cuijp stoel en de kapstop van Zuiver in ons huis stijlen. Ook daar lees je hier meer over.  Costes, Zuiver en Elisah bedankt voor de leuke samenwerking! 
&SUUS | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus | Bij ons thuis

&SUUS | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus | Bij ons thuis | Picture Elisah Jacobs &SUUS | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus | Bij ons thuis | Slaapkamer

&SUUS | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus | Bij ons thuis

&SUUS | Binnenkijker Costes Zuiver | www.dev.fernieweb.com/suus | Kidsroom

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.