Interieuradvies uitgelicht: Hexagoon tegels | Eye catcher van een bad

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

In deze ” Interieur advies uitgelicht” een onderdeel uit het advies voor een badkamer in Belgie. De bewoners vroegen &SUUS styling om hulp voor de aankleding van de badkamer. De huidige badkamer was prachtig: ruim, veel wit en een groot vrijstaand bad. Maar er miste iets. Maar wat? Wij gingen aan de slag met een kleuren-materialen en accessoires plan voor meer gezelligheid en warmte. Meer over dit plan kun je hier in de portfolio vinden.

Sfeer en kleur

Het nieuw gebouwde huis is volledig ecologisch en dit hebben we doorgetrokken in de badkamer. Dat wil zeggen, gebruik van natuurlijke materialen zoals o.a.  hout, riet, leer en planten. Door toevoeging van de planten in de lucht, op de grond en in de vensterbank voeg je direct sfeer toe. Maar we misten iets…

Eye catcher
Om het bad meer op te laten vallen wilden we graag iets met de lage muur achter het bad doen. Alleen dit muurtje loopt door in de slaapkamer en daar wilden de bewoners absoluut geen kleur toevoegen. Dus bedachten we een patroon van Hexagoon tegels zoals je hieronder kunt zien. Door de zeshoekige vorm kun je een speels en luchtig patroon maken, die je ook kunt doortrekken op de wand. Hierdoor wordt het bad een echte eye catcher in de ruimte en voeg je direct ook wat kleur toe. Wij kozen voor een warm groene tegel. Samen met het groen van de planten voeg je dus wel kleur toe, maar blijft het subtiel. Een wens van de bewoners en het komt overeen met de rest van de woning.

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

Hexagoon tegels
De zeshoekige tegeltjes zijn er in verschillende formaten en uiteraard in verschillende kleuren. Wij kozen voor Portugese cement tegels voor muur en wand, deze zijn er nl. vrij groot (20 x 23 cm) Wil je een wat kleine formaat Hexagoon tegels, dan heeft Winckelmans ook prachtige tegels. Deze tegels zagen wij op de vtwonen & Designbeurs en de kleur pistache is echt prachtig!

Hieronder vind je enkele sheets uit de presentatie, meer over dit plan vind je hier.  Ook wat Pinterest inspiratie hoe je de tegels op een andere manier kunt toepassen.Ik vind de vloertegel bijvoorbeeld een prachtige oplossing voor in de keuken. Veel mensen willen het hout niet doortrekken tot aan de keuken en op deze manier hebben de tegels en hout een mooie overgang.

 

 

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

Meer Hexagoon tegels:

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

 

 

&SUUS | Interieuradvies uitgelicht | Eye catcher van een bad | www.dev.fernieweb.com/suus | moodboard badkamer

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.