Winnaars kaartjes ELLE Decoration Live + &SUUS kaartjes

&SUUS | visitekaartje | Interieurstyling | www.dev.fernieweb.com/suus

De winnaars van de ELLE Decoration Live kaartjes zijn bekend. Mocht je niet gewonnen hebben, maar wel benieuwd zijn naar dit event kun je in deze blogpost meer informatie vinden. De volgende winnaars ontvangen 2 x 2 kaarten. Willen jullie mij even een mailtje sturen =>  info@dev.fernieweb.com/suus

  1. Kim (Reactie op blogpost) 
  2. Fiona Busking (reactie op Instagram) 

Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier natuurlijk!

Bijgevoegd enkele foto’s van de nieuwe &SUUS visite kaartjes en de workshop die ik afgelopen dinsdag gaf. De kaartjes zijn briefkaarten met moodboards van afgeronde &SUUS interieur projecten. Heel erg blij mee! Ik vergat altijd mijn saaie visitekaartjes overal mee naar toe te nemen 🙂 

&SUUS | visitekaartje | Interieurstyling | moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Interieurstyling | Moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus | Interieurstylist

&SUUS | Interieurstylist | Suzanne de Jong | workshop

&SUUS | Interieurstylist | Suzanne de Jong | visitekaartjes

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.