EVENT | Flavourites Live | 2016

suus-flavourites-beurs-my-3-favourites-www-ensuus-nl-koffie-en-taartjes

Flavourites Live 2016 is vanaf vandaag weer van start gegaan. Tot en met zondag 20 november zijn de leukste webshops en merken weer neergestreken in de Kromhouthallen in Amsterdam.

Feestdagen cadeautjes
Elk jaar vaste prik, een dagje Flavourites Amsterdam met mijn zusje en/of vriendin. De industriële grote hal is gevuld met de leukste webshop winkeltjes en nieuwste merken, die allemaal weer iets moois hebben gemaakt van hun eigen plekje. Voor ons de ideale gelegenheid om inkopen te doen voor de feestdagen. Zonder kinderen, mét koffie en taart 🙂

Mocht je dit weekend ook gaan, veel plezier alvast. Hieronder enkele foto’s van voorgaande jaren, de blogs erover vind je hier.

Event: Flavourites Live
Adres: Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam-Noord
Open: 18 t/m 12 november open van 10.00 t/m 18.00 uur

 

 

 

suus-flavourites-live-www-ensuus-nl suus-flavourites-beurs-my-3-favourites-www-ensuus-nl-mon-petit-loup suus-flavourites-beurs-my-3-favourites-www-ensuus-nl-koffie-en-taartjes mg_9540_2 mg_9530_21 mg_9360_2

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.