&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

Mother Goose, is een bijzonder en centraal gelegen hotel in Utrecht, met spectaculair uitzicht op de Dom. Mijn tip voor een weekendje weg met een vriendin, je partner of……. je zusje.

Mij kun je niet blijer maken dan met een weekendje of nachtje weg. Een stad ontdekken, lekker winkelen en eten. Ik probeer dat dan ook regelmatig te doen. Vorig weekend nam ik mijn zusje mee als verrassing naar Utrecht. We sliepen in het prachtige Mother Goose, waar elke kamer met aandacht is ingericht. Elke verdieping heeft een ander kleurthema, één keer raden op welke etage wij sliepen? 🙂

Mother Goose White Floor 
Wit! De zusjes de Jong slapen natuurlijk het liefst in een witte slaapkamer, net zoals thuis 🙂 Alleen missen we thuis o.a. de fantastische originele oude stenen muur,  een bad in de slaapkamer, uitzicht op de Dom en een zakje boterkoek van de koekjesfabriek om de hoek!

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus
Wat wij niet hebben gemist?
Onze kinderen in de ochtend 🙂 We sliepen onwijs uit…….and it even gets better!  Want bij het White Goose arrangement hoort om te beginnen een heerlijk ontbijtje bij Daen’s. Eind november en wij ontbeten op het terras in het zonnetje! Met tips vanuit het hotel liepen we door de leukste straatjes van Utrecht richting de trendy local buurt Wittevrouwen. Op weg erheen kwamen we zoveel unieke winkeltjes, gezellige koffietentjes en restaurantjes tegen dat we (bijna te laat) en gehaast de Five City Spa inliepen.  Echt een prachtige spa, heel erg mooi ingericht (een muur van echt mos!) met professionele masseurs! Wij kozen voor een Mama Massage en Detox gezichtsbehandeling en dat was echt zooo fijn. We waren beiden nog even in slaap gevallen, dus we verlieten de Spa op een andere manier dan dat we aankwamen. Helemaal ontspannen! 

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

Wit, Grijs, Bruin of Zwart?

Van de winkels en leuke tentjes die we dit weekend bezochten probeer ik snel nog een apart blog te maken. Handig als je naar Utrecht gaat! In dit blog veel foto’s van de verschillende kamers. Altijd leuke inspiratie voor thuis. Naast de witte kamers zijn er ook de grijze, bruine en zwarte kamers. De zwarte kamers zijn bijvoorbeeld helemaal in de nok, waar je de originele balken nog ziet en prachtig uitzicht hebt op de Dom. Wij hebben echt ontzettend genoten van de stad Utrecht. Het Mother Goose ligt echt super centraal, aan de Domtoren in één van de leukste gedeeltes van Utrecht. De kamers zijn geweldig, het personeel is super lief en nogmaals Utrecht is een hele gezellig en charmante stad. Ik kom zeker nog een keer terug met mijn vriend. Die overigens voor de grijze kamer zou kiezen 🙂

Grey Goose Floor

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus

 

Brown Goose Floor

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

Black Goose Floor

&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suussuus-mother-goose-hotel-utrecht-www-ensuus-nl-18suus-mother-goose-hotel-utrecht-www-ensuus-nl-17&SUUS | Mother Goose Hotel Utrecht | www.dev.fernieweb.com/suus |

Pictures &SUUS Suzanne de Jong

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.