Kerst 2016 | Adventskalender

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Advent kalender

Het voordeel van een moeder die altijd te laat is met veel dingen? Vandaag mogen ze 12 Adventskalender pakjes op 1 dag uitpakken 🙂

Kerst 2016

Traditiegetrouw kochten wij gisteren de kerstboom. Het weekend zijn wij dan altijd met vrienden een weekend naar een stad. Voor kerstinkopen en veel gezelligheid. Zondag halen we de kindjes op, om op de terug weg de kerstboom uit te zoeken. Zo ook dit jaar!

It starting to look like christmas 
We waren eerder al wel een klein beetje begonnen. De verlichting buiten, een zelfgemaakte krans voor op de deur en natuurlijk de kerstboompjes in de kamertjes van Evie en Bram. Ik had alleen de hele tijd het gevoel dat ik nog iets vergat. Na het optuigen van de boom kwam ik er gisterenavond laat achter wat dat was. De Adventskalender van Numero 74 die ik zo mooi vond en al een tijdje in de kast had liggen. Lekker op tijd 😉 Gisterenavond laat vulde ik de pakketjes en hing ze op aan een tak. Ik vind het bijna zonde dat ze zometeen open gemaakt worden, maar ik geloof niet dat ik daar vanavond aan ontkom. Daaaaag nummero 1 t/m 12……Nog 12 dagen voor kerst 🙂

Meer kerst? Onder deze link vind je alle kerstposts door de jaren heen.

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Kerstballen
&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Advent kalender

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Advent kalender &SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Advent kalender &SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Kerstballen

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.