&SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus

Party shoot!
6 kindjes, confetti, taart en meer lekkers…..het perfecte uitgangspunt voor een rustige middag 🙂 Afgelopen week hielden we een klein kerstfeestje, waarin onze kindjes compleet in het nieuw werden gestoken door de webshop van hun ouders.

Feestelijke kleding van vrienden BonBonBleu met hun dochtertjes Anne en Guusje. Stoere boots van zusje Little Legends met nichtje Mees en neefje Boris.  Ik nam Evie & Bram en mijn foto camera mee 🙂 Wat we deden? Kerstboom versieren, cadeautjes uitpakken, taartjes versieren, confetti gooien en tussendoor maakte ik wat foto’s.

Sporten!
De cupcake(s) zijn wel verbrand, man….het is gewoon sporten, kinderfotografie! Probeer maar eens 6 stuiterende kinderen allemaal op de foto te krijgen. Het liefst een beetje gezellig, met de ogen open. Ze hadden zo’n ontzettende lol dat ze zelf amper iets van de foto shoot gemerkt hebben. ” Wanneer mag ik nu fotomodel spelen”, vroeg Evie dan ook op de terugweg. Missie geslaagd: Super middag, mooie herinnering en feestelijke foto’s!

Winnen!
Meefeesten? BonBonBleu & Little Legends geven ook een mooi kerstcadeau weg.
Wat?
1 x een LuckyBoySunday knuffel naar keuze
1 x een paar Dr. Martens naar keuze
Hoe?
Volg Little Legends, Bon Bon Bleu en &SUUS op Instagram of Facebook.
Laat op de Instagram of Facebook post weten welke knuffel je wilt uit de webshop van BonBonBleu, en welke kleur en maat Dr. Martens je zou willen ontvangen.
Repost of tag een vriend voor de kerstgedachte 🙂
Duim tot de 27ste december, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes!

Kleding: o.a. Soft Gallery, Mini Rodini, Repose AMS by BonBonBleu
Schoenen: o.a. Dr. Martens, Puma, Jordans by LittleLegends
Taart: Tazzels

&SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus

&SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus &SUUS | XMASPARTY Shoot | www.dev.fernieweb.com/suus

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.