Kerst 2016 | Kerstboom

 

&SUUS | Kerstboom 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Kerstboom | Christmas tree

De kerstboom, zolang als ik blog besteed ik daar altijd een blog aan. En dit is ons boompje van 2016.

Kerstboom 

Elk jaar ietsjes anders, maar ook deze keer met maar een paar nieuwe (papieren) slingers en pompoms in oudroze. Een match met de kussens op de bank en de adventskalender waar ik hier over schreef en mooi te combineren met goud. De mooie kerstboom poster kreeg ik van Anki van Zilverblauw! 

Huisje vol
Ik hou van kerst! Vooral de aanloop er naartoe, waarbij je huis steeds voller komt te staan en het al snel zo gezellig is. Totdat de boom gaat hangen en je de troep en drukte helemaal zat bent 🙂 Maar zover is het nog niet, momenteel zit ik er nog helemaal in. De Advent kalender is bijna helemaal leeg, nog maar een paar dagen! Kerst 2016 bring it on….ding dong, ding dong!

Andere kerstblogs kun je hier vinden

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | kerstboom &SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | kerstboom

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | kerstboom

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | Advent kalender &SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | kerstboom

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | kerstboom

&SUUS | Kerst 2016 | www.dev.fernieweb.com/suus | kerstboom

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.