&SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus | Slaapkamer | Vissevasse

In de oven gebakken tomaten in de slaapkamer? Ja, dat kan als je voor kleur gaat i.p.v. dat het ergens op slaat 🙂

Vissevasse

Deze mooie Vissevasse print gebruikte ik al voor Project Verloskundige Praktijk (zie hier) en hing een tijdje bij ons beneden. Maar daar heb ik inmiddels een nieuwe print van Vissevasse voor bedacht (die binnenkort voor de shop geleverd worden). De gebakken tomaten mochten alvast naar de slaapkamer verhuizen.

Roze – Terra
Ik ben de laatste tijd verliefd op de kleurencombinatie tussen het poederige roze, gecombineerd met oranje-terra kleuren. En als ik eenmaal verliefd ben dan sla ik altijd een beetje door 🙂 Dus na beneden, mag ook boven eraan geloven. De kleuren doen het heel erg mooi bij een diepere marsala tint, maar ook met geel en groen en zelfs blauw. In de print zie je ook een vleugje groen en geel, wat allemaal goed samen gaat!

Niet te zoet
Om het niet te zoet te maken (er slaapt tenslotte ook nog een man 🙂 deed ik de print in een grijze IKEA Ribba lijst en liet ik het grijze weer terugkomen in dekbedovertrek en de sprei.

Tomaten ipv taarten
Voor zometeen alvast een goede nacht!  Misschien dat ik vanavond eens over gebakken tomaatjes droom, i.p.v. taartjes 🙂 In de shop vind je nog enkele Vissevasse prints. binnenkort komen de nieuwe prints binnen!

&SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus | Slaapkamer | Vissevasse

&SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus | Slaapkamer | Vissevasse &SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus | Slaapkamer | Vissevasse | Bloemen &SUUS Interieuradvies & Styling | www.ensuus | Slaapkamer | Vissevasse | Bloemen

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.