Mijn leven in vierkantjes | en rechthoeken | Moodboard

&SUUS | Interieur advies & styling | Maandoverzicht | Moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus |

Mijn leven in vierkanten…en dit keer ook rechthoeken
Het is alweer een tijdje geleden…een overzicht van de afgelopen maand in een moodboard/ collage: Mijn leven in vierkantjes, die je hier kunt nalezen. Ik was er eigenlijk mee gestopt, omdat het ‘naar mijn idee’ voor niemand echt interessant was. Wie mij op Instagram volgt ziet al zoveel voorbij komen en dan krijg je weer een opsomming van de maand. Maar….de blogs werden wel goed gelezen en ik vond het altijd erg leuk om ze te maken. Ondanks dat ik ze niet meer plaatste, maakte ik nog elke maand trouw een collage.  Geen idee nog wat ik er mee ga doen, maar voor de maand februari maakte ik dit moodboard.

FEB your colors were FAB
Eentje die ik dan toch wel graag wil delen 🙂 Ik vind de kleuren zo mooi bij elkaar passen: de ‘nude’ kleuren (zoals dat inmiddels genoemd wordt) met daarnaast wat fellere of donkere kleuren en roodtinten voor iets meer pit.

  • De foto hier direct onder maakte in Parijs bij de bekende winkel Merci. Super gaaf  deze muur met de verschillende kleuren en structuren. Ik zou wel willen weten hoe ze dit zo mooi hebben gemaakt.
  • Ook verliefd op de pastelkleurige pandjes aan de Minrebroederstraat in Utrecht. Je waant je er net in Parijs. Wij ‘vierden’ er 2 weken geleden de eerste zonnestralen en terrasdrankjes!
  • Uiteraard ook bloemen de afgelopen maand en de meeste foto’s uit het moodboard kun je in deze 2 blogs vinden: “ Tomaten in de slaapkamer ” & Gewoon
  • Als laatste de mooie styling bij Nijhof Baarn, 1 van mijn favoriete winkels. Ook hier viel mijn oog op combinatie van terra met het poederroze en de natuurlijke materialen!

Mooie nieuwe maand iedereen!

&SUUS | Interieur advies & styling | Maandoverzicht | Moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Interieur advies & styling | Maandoverzicht | Moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Interieur advies & styling | Maandoverzicht | Moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus | &SUUS | Interieur advies & styling | Maandoverzicht | Moodboard | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.