&Tradition Flowerpot en kringloopgeluk


Wat deze &tradition flowerpot lamp en een vaasje van de kringloop gemeen hebben? Vrij weinig, maar beide maakte mij van de week heel erg blij.

&SUUS HQ

Terwijl ik eigenlijk grote meubels moet bestellen, zoals een kast en goede stoelen, kocht ik deze &Tradition lamp bij vriendin en collega Femke van Femkeido. Op social media liet ik het al weten:  Vanaf 1 april werken we niet meer vanaf mijn huiskamertafel, maar gaat &SUUS HQ verhuizen naar een kleine studio. De muren zijn inmiddels geschilderd en de laminaat vloer gelegd, nu komt het op de inrichting aan.

&SUUS | &tradition en kringloop geluk | www.dev.fernieweb.com/suus |

Kringloopgeluk
Voor de inrichting wil ik in eerste instantie niet teveel geld kwijt zijn. Eerst maar eens kijken of het bevalt! Dus reed ik naar de kringloop om te kijken of ik daar nog wat leuke opknappers kon vinden. Deze vond ik niet, maar wel dit kleine schattige paarse vaasje voor EUR 1,50 🙂 Toen ik thuis kwam stond er een pakketje op mij te wachten. Een cadeautje van mij, voor mij om de nieuwe stap naar kantoor te vieren. 2 blij-makers die nu nog even thuis staan, maar binnenkort een mooi plekje op ‘kantoor’ krijgen!

Eigenwijs, vrolijk en spannend
Die andere blij maker is de  &tradition FlowerPot ontworpen door Verner Panton. Meestal zie je ze in wat fellere kleuren voorbij komen, maar ik viel uiteraard voor de roze! De fleurige design lamp komt uit de flowerpower tijd, maar is door zijn ontwerp nog steeds tijdloos. De 2 halve rondjes vormen de perfecte balans. De bovenste is precies 2x zo groot als de onderste. Het tijdloze strakke design, gecombineerd met de bijzondere oud roze kleur, maakt het (voor mij) een spannend, vrolijk en eigenwijs lampje!

Inpak – uitstel gedrag
Terwijl ik vandaag mijn tas moest inpakken, kon ik het niet laten om tussendoor wat foto’s te maken (ik vertoon altijd een ernstige vorm van inpak-uitstel gedrag 🙂 Ik vertrek nl. zo naar Kopenhagen (samen met Lonneke van Bubblemint en Anki van Zilverblauw), voor een  wel heel bijzondere inspiratie trip. Ik heb er super veel zin in en hoop jullie snel meer hierover te kunnen vertellen!

&SUUS | &tradition en kringloop geluk | www.dev.fernieweb.com/suus |

&SUUS | &tradition en kringloop geluk | www.dev.fernieweb.com/suus | 3

&SUUS | &tradition en kringloop geluk | www.dev.fernieweb.com/suus |

 

 

 

 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.