Initialen ketting Charlotte Wooning

&SUUS | Initalen ketting | Charlotte Wooning | dev.fernieweb.com/suus 2

Zo blij ben ik met mijn nieuwe sieraden van Charlotte Wooning. De ring (met het oog) deed ik mijzelf cadeau en uit de nieuwe ‘Alphabet collectie” kreeg ik een bijzondere initialen ketting.

Charlotte WooningCharlotte Wooning

is een Rotterdamse sieraden ontwerpster en heeft een winkel in de Hoogsstraat. Charlotte studeerde in 2001 af aan de Willem de Kooning Academie Mode en startte met een eigen sieradencollectie in 2005. Ze ontwerpen en maken al hun sieraden zelf.

“Inspiratie voor nieuwe ontwerpen doet ik op in antiekwinkels en op vintagemarkten.”

Vrouwelijke verfijning

En dat is denk ik ook waarom ik zo blij wordt van haar ontwerpen. Ik hou van de verfijning, elegantie en vrouwelijkheid in haar ontwerpen en viel als een blok voor de subtiele gouden ‘oog’ ring. Zo’n mooi simpel en subtiel ontwerp.  Een cadeautje van mij, voor mij. Eye like it!

Alphabet Collection
Dolblij was ik dan ook met het kado die ik mocht ontvangen uit de kersverse  „alphabet collection” De collectie bestaat uit uniek gemaakte letters en cijfers. Je kunt dus  zelf aangeven welke letter of cijfer op dat moment gemaakt wordt. Ze hangen een beetje eigenwijs scheef, waardoor ze een speels karakter hebben.

 

&SUUS | Initalen ketting | Charlotte Wooning | dev.fernieweb.com/suus 2

BE of BOE?
In mijn geval waren dat natuurlijk de begin letters van onze kinderen: E en B. Zelf vond ik het een leuke bijkomstigheid dat ze naast elkaar ‘BE’ vormen en als ze over elkaar hangen vallen de letters mooi over elkaar heen. Met de ‘eye’ ring in dezelfde kleur goud en een ring van mijn moeder die er precies bij past, heb ik nu een prachtige set. Evie en Bram zijn helemaal trots dat hun letters om mijn nek hangen. Bram pakt de ketting vaak voor het slapen gaan: : ” De B van Blam en de E van Evie hé mam” . Evie vroeg zich laatst af waarom ik de letter O van papa niet om had. Dat zou natuurlijk ook nog kunnen, maar dan staat er wel BOE 🙂

Whatever
Als laatste nog een foto van ons 3-en. Die zijn er weinig! En ondanks dat ik 59  dingen kan opnoemen die ik er vreselijk aan vind (over mezelf dan) ben ik blij dat deze gemaakt is. Ik heb mij ook voorgenomen om wat vaker wat foto’s van ons te laten maken. Geposeerd of niet, met een rare lach of wallen onder mijn ogen. Whatever! Het is zoals het is, maar als ik deze foto zie dan ben ik zo ongelofelijk trots dat ik moeder ben van deze 2 leukerds!

 

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.